| nico1200 a întrebat:

Cum pot da burta jos? Sunt mai plinuta si de obicei se iau unele de faptul ca sunt asa.Mi as dori sa nu mai am deloc. Exercitiile pe care le are chloe ting ajuta?

Răspuns Câştigător
| X3RO a răspuns:

Iti recomand aplicatia Myfitnesspal pentru a controla cat mananci. Ai putea sa faci si sport, gasesti pe Youtube o gramada de video-uri.
Iar asta ca un mica chestie: sa nu te afecteze niciodata faptul ca cineva se ia de tine. De obicei persoanele care se iau de cineva, se urasc pe ei insusiwinking succes la obiectivul pe care il ai

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Evident ca reducand mancarea poti sa slabesti.
Te sfatuiesc sa elimini complet: painea, pasta, orezul, pizza, dulciurile, fiotajul si sucurile si vei vedea ca vei pierde burta si grasimea de pe corp, usor -usor.
In ce privesc exercitiile fizice TOATE ajuta, daca le afci consecvent si serios, pana transpiri, fiindca doar atunci inseaman ca arzi calorii si evident, grasimea.

| AnastasiaK a răspuns:

Mâncând mai puțin (din punct de vedere caloric) și/sau făcând mai multă mișcare. Atât! Nu există nici dietă minune, nici exerciții minune, iar dacă-ți spune cineva altfel, ori te minte ori e prost.