| Roxana_1758 a întrebat:

Heloooww TPU. vreau sa slabesc si mai ales din burta as vrea sa dau jos cam 15cm.stie cineva cum sa dau jos in 2saptamani sau si mai putin? mananc foarte putin dar nu reusesc sa slabesc.hheeelllppp fundita:X

Răspuns Câştigător
| JustMeAndy a răspuns:

Http://www.divahair.ro/......domen_plat incearca exercitiile astea eu am incercat de pe acelasi site niste exercitii pentru a slabi la picioare si prietenii mi-au spus ca se observa. Nu stiu daca cele pentru abdomen sunt la fel de bune dar nu strica sa incerci. Sper ca te-am ajutat si succes in a slabi sper sa ai abdomenul asa cum il vrei!

10 răspunsuri:
| PCH a răspuns:

Sport.rezultate garantat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a slabi in zona abdomenului, fa urmatoarele exercitii:
Pentru partea superioara:
-http://www.youtube.com/watch?v=Ss_yNisUL48 incepe cu 20-30 si avanseaza pe parcurs la 50-60.Fa-le o data la doua zile, pentru a evita febra musculara si intinderile musculare.
Pentru partea inferioara a abdomenului:
-http://www.youtube.com/watch?v=mluijhFQbm4&feature=related incepe cu 50(sunt foarte usoare)si avanseaza pe parcurs la 100.In rest procedezi exact la fel ca in cazul celuilalt exercitiu abdominal.
Numarul de repetari propus de mine este doar orientativ si il poti mari,daca consideri ca este cazul.
Pentru rezultate mai rapide,elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile, sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci, alune sau fistic.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte si dupa masa,in special,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii,nici prea mult, nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara si vei preveni aparitia multor complicatii).In schimb, nu vei obtine rezultatele dorite in doar 2 saptamani, un abdomen plat se obtine cu rabdare si multa munca.In schimb, acestea vor fi satisfacatoare si le vei obtine intr-un timp bun, dar nu record.Succes.

| BlueEyes a răspuns:

Voi toate vreti sa slabiti asa ...imediat! Nu te gandesti ca te imbolnavesti? 15 cm e mult, cum sa slabesti atat de repede in 2 saptamani?:O.Mananca sanatos, nu te infometa, iti faci mai mult rau asa.Lasa'o mai usor cu prajelile si dulciurile,mancarurile grase si mananca multe salate,fructe, acum e vara si e sezonul lorwinking.Si pentru a scapa de burtica e foarte bine sa faci abdomene, dar nu incepe cu multe dintr'o data.Fa azi 15-20, maine cu 10 mai multe si tot asa.Si pentru un corp sanatos foarte bun e alergatul, iti pune in miscare toti muschiiwinking. Daca alergi 30 minute pe zi, cate 3-4 zile pe saptamana e foarte bine. Incearca si tae-bo(cauta pe youtube).Nu te astepta sa ai un abdomen plat asa in 2 saptamani,gandeste'te:burtica aia ai facut'o in doar doua saptamani?
Mananca mai mult la micul dejun,la pranz mananca,de exemplu piept de pui la gratar si o salata cu ulei de masline,la cina ceva foarte sarac in calorii,peste la gratar daca iti place,sau o salata de fructe simpla, fara frisca.Si intre mese cate o gustare:un fruct, un iaurt.Ai grija de tine :*

| alexralu34 a răspuns:

Fa mult sport si exercitii, cel putin o ora pe zi, mananca fructe si legume, nu manca nici prea putin, degresat, nu prajit, fara protuse de patiserie, fara alta dultciuri, si nu bea prea multa apa.

| Iepurila a răspuns:

Mancatul nu ingrasa. Tine minte asta in primul rand.
Te ingrasa statul degeaba. Asa ca pune si fa miscare. Cat de multa poti... Si o sa vezi schimbari. Eu de 4 ani mananc foarte mult. Pot zice ca sunt in bucatarie tot timpul cand sunt acasa. Dar nu ma ingras deloc... Dar fac miscare foarte multa.big grin

| Krisha a răspuns:

In primul rand nu poti sa slabesti in atat de scurt timp. Daca vrei sa slabesti fa exercitiile de aici: http://www.youtube.com/watch?v=slVDJ8pYxMg. Sunt foarte bune si chiar dau roade. Le faci daca vrei macar o data sau chiar de mai multe ori daca poti. Dezavantajul e ca trebuie sa le faci 2-3 luni sau chiar mai mult...Bafta!:*

| ElHuron a răspuns:

Infometarea nu este o modalitate de slabit. Fa cat mai multa miscare si daca ai situatia financiara necesara du-te la o sala de fitness si fa cat de mult pe banda de alergat!
1.NU te infometa(nu vei ajunge nicaieri asa).
2.NU lua tot felul de pastile de slabit si ceaiuri(sunt doar niste prostii pe care dai banii degeaba).
3.NU manca prajeli, chestii grase, etc. Cand ai pofta de o prajeala gen o ceafa de porc du-te si mananca un marwinking.

| jeleuriursuleti a răspuns:

Daca mananci mai putin nu-nseamna ca dai jos grasimea, ci ca-ti micsorezi stomacul. Fa sport! Misca-te. Fa abdomene, bicicleta, role, dans, inot, ce ti-e mai la indemana. Fa-ti un stil de viata sanatos. Nu te grabi sa slabesti asa repede, pentru ca dupa te vei ingrasa la fel de repede. Acorda-ti cateva saptamani/luni, desi cateva rezultate se vor vedea si dupa 2 saptamani nu cred ca dai jos 15 cm in asa putin timp. Succes!

| Morena30 a răspuns:

Si eu vreau acelasi lucru ca si tine big grin Nu stiu nicio dieta rapida dar din cate am aflat nu sunt recomandate (mai ales cele prin infometare).Eu incerc sa fac mult sport gen abdomene plimbatul cu rolele sau cu bicicleta.In concluzie multa miscare si bineinteles incearca sa mananci foarte sanatos(multe fructe legume, piept de pui, fara grasimi sau mancare de fast-food etc )

Iti urez succes la slabit!:*

| TOMITZA_8321 a răspuns:

In PRIMUL rand trebuie' sa mananci mancare sanatoasa. fara prajeala,doar supe,salate(dar nu de toate felurile)s.a. dar acum nu imi vin in minte
IN AL DOILEA RAND trebuie' sa faci mult sport, dar sa nu te suprasoliciti(atentie, dupa ce mananci stai 30 min pana sa faci sport)
ULTIMUL PASSSS este de a bea oricand vrei niste sucuri naturale, dar nu cumparate, stii de care,
SI ASA ITI ASIGURI GRIJA kg IN PLUS