E mult mai complex antrenamentul de box, si nu faci multe exercitii pentru masa musculara.
Pai boxul te mentine in forma si datorita regimurilor pe care vei fi nevoit sa le tii vei avea si o viata mult mai sanatoasa.
La antrenamente faci diverse exervitii pentru masa musculata + box la sac si nu numai.
Faci diferite exercitii tehnico-tactice, sparring sau exercitii fizice.Boxul, ca orice sport, te ajuta sa te mentii in forma, sa duci o viata sanatoasa.
Si la antrenamente esti pus sa te bati si cu ceilalti?
Normal ca da, dar nu de la inceput.Te lasa sa inveti garda si cat de cat loviturile si dupa te pune in ring, dar stai calm, n-o sa te puna cu cei mai buni![]()
Sparring=lupta intre doi colegi de antrenament.
E adevarat ca iti sparge nasul la inceput?
Cea mai mare aberatie.In primul rand, antrenorul nici macar nu se atinge de tine.Nasul o sa ti-l sparga cand o sa faci sparring si o sa iei mai multi pumni in nas.
Ce sport e mai bun pentru luptele de strada dintre box si kick boxing?
Kick-boxing, clar, te ajuta sa dai si cu picioarele ceea ce e un lucru extrem de bun in luptele de strada.
Si as putea sa invat scheme din kick boxing fara antrenor pentru ca nu stiu daca am o sala in oras unde se face kick boxing?
Nu, nu cred ca poti invata kick-boxing fara antrenor.
E mult mai complex antrenamentul de box, si nu faci multe exercitii pentru masa musculara.
anonim_4396 întreabă: