anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa fac box, dar nu de performanta. Dar as vrea sa stiu exact la ce te ajuta, ce faci la antrenamente etc.

Răspuns Câştigător
| LimonadaBaa a răspuns:

E mult mai complex antrenamentul de box, si nu faci multe exercitii pentru masa musculara.

10 răspunsuri:
| aCek1ng a răspuns:

Pai boxul te mentine in forma si datorita regimurilor pe care vei fi nevoit sa le tii vei avea si o viata mult mai sanatoasa.
La antrenamente faci diverse exervitii pentru masa musculata + box la sac si nu numai.

| LimonadaBaa a răspuns (pentru aCek1ng):

Faci diferite exercitii tehnico-tactice, sparring sau exercitii fizice.Boxul, ca orice sport, te ajuta sa te mentii in forma, sa duci o viata sanatoasa.

| anonim_4396 explică (pentru LimonadaBaa):

Si la antrenamente esti pus sa te bati si cu ceilalti?

| LimonadaBaa a răspuns (pentru anonim_4396):

Normal ca da, dar nu de la inceput.Te lasa sa inveti garda si cat de cat loviturile si dupa te pune in ring, dar stai calm, n-o sa te puna cu cei mai bunihappy
Sparring=lupta intre doi colegi de antrenament.

E adevarat ca iti sparge nasul la inceput?

Cea mai mare aberatie.In primul rand, antrenorul nici macar nu se atinge de tine.Nasul o sa ti-l sparga cand o sa faci sparring si o sa iei mai multi pumni in nas.

Ce sport e mai bun pentru luptele de strada dintre box si kick boxing?

Kick-boxing, clar, te ajuta sa dai si cu picioarele ceea ce e un lucru extrem de bun in luptele de strada.

Si as putea sa invat scheme din kick boxing fara antrenor pentru ca nu stiu daca am o sala in oras unde se face kick boxing?

Nu, nu cred ca poti invata kick-boxing fara antrenor.

| LimonadaBaa a răspuns (pentru aCek1ng):

E mult mai complex antrenamentul de box, si nu faci multe exercitii pentru masa musculara.