Cea mai buna metoda de a slabi la capitolul sport este alergatul si multe abdomene.
30 min pe zi alergat + abdomene este mai mult decat suficent.
Cu mancarea exagerezi putin, poti sa mananci piept de pui la gratar cu o salata si chiar si putina paine, sau carne de vita la gratar.Cartofii eu personal nu ii recomand nicicum intr-o cura de slabire.Fructele sunt bune de asemenea,iaurt natural, etc sunt multe care le poti manca, dar problema este nu ce mananci ci cum; ideal ar fi sa mananci de 6-7 ori pe zi cate putin, si sa nu mai mananci dupa 6-7 seara.
Apoi pe la un 8 poti incepe sa faci sport.
Tot timpul sportul e bun seara, si de asemenea dupa ce ai mancat pentru a scapa de calorii.
Multumesc frumos Ecea. Iar Alexandru chiar nu sunt o disperata :-) nu stiu de unde ai dedus tu asta
Daca se numesc cartofi asta nu inseamna ca orice faci din ei ingrasa...omfg![]()
Nu exagerezi deloc cu mancarea...stai chiar foarte ok!
Acu serios!
Daca vrei sa slabesti poti merge o ora pe zi in parc(sau unde vrei tu) la alergat,sarit coarda si abdomene acasa(abdomene pentru definirea musculaturii sa nu crezi ca dai burta jos cu ele!).
Iar despre mancare sau o dieta sau ce vrei tu sa cauti cel mai bine este sa cauti pe google! O sa gasesti multe sfaturi de la medici, nutritionisti etc!
La fel poti cauta pe google si exercitii pentru acasa daca nu vrei sa mergi la alergat, sarit coarda etc.
Ps : cred ca esti o disperata.