| mezeicristina33 a întrebat:

Ronaldo sau Messi? Argumentati!

Răspuns Câştigător
| TCosminn a răspuns:

Zlatan Ibrahimovic: "Messi is natural, Ronaldo is a training product." Dupa umila mea parere, Messi se bucura de fotbal, nu mimeaza faulturile, isi ajuta coechipierii (asta se poate vedea din assisturi) si dribleaza impecabil, pe cand Ronaldo e individualist, se pune pe sine in lumina reflectoarelor, se crede cel mai bun si nu pare sa ii pese de colegii lui. Totusi, consider ca nu exista cel mai bun fotbalist, pentru ca fiecare e cel mai bun in felul lui. Cum ar i fotbalul doar cu Ronaldo si Messi? S-ar mai uita cineva la fotbal cand Ronaldo joaca impotriva lui Messi? Doar ei doi? Fiecare jucator are un aport pentru fotbal. Ronaldo nu poate inscrie daca nu i s-a dat o pasa foarte buna, iar Messi nu poate avea atatea assisturi daca nu ar fi un bun jucator la finalizare. Astea sunt impuse de media.

4 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Niciunul, desi au talent presa ii pupa in fund, cel mai bun ramane Ronaldo Fenomenul, adevaratul Ronaldo, Zlatan iar este un jucator impecabil, Cavani.

| Volsvagan70 a răspuns:

Andrei Ivan

| Desireღ a răspuns:

Cine-s neauziţii ăştia?
Se ştie că Tănase e zeul fotbalului.

| DanFunie a răspuns:

Pentru mine Ronaldo e mai sus ca toti. El a ajuns prin munca acolo unde a ajuns, a pornit foarte de jos adunand gunoaie, iar acum, uite ca a ajuns sa castige 4 baloane de aur si sa joaca la cel mai bun club din lume la ora actuala. Messi e si el foarte bun, doar ca el nu a muncit atat de mult ca Ronaldo, el a fost intr-o familile mai bogatasa, pe care l-au bagat direct in juniorii Barcelonei si de acolo a fost promovat la echipa mare... Acum nu pot spune ca unul e mai bun ca altul, mi se par ambii la fel de buni, dar mie unul imi place mai mult Ronaldo pentru ca a muncit sa ajunga acolo unde a ajuns, merita respectul tuturor acel om.

Întrebări similare