| AndreiKCH a întrebat:


Am 25 ani si merg la sala de forta de aproximativ 5 ani de zile.
Deja a devenit foarte monoton, asa ca as vrea sa fac o schimbare in aceasta directie si as dori sa ma apuc de un sport.
Varianta dorita ar fi baschetul. Problema este ca orice club/scoala/cursuri si asa mai departe gasesc, sunt doar pentru copii. Nu exista nici o "scoala de baschet" pentru adulti? (in Bucuresti) Nu se practica asa ceva, daca ai trecut de 18 ani poti intra doar la echipele mari de seniori? Sau nu caut eu cum trebuie? Mentionez ca ar trebui sa invat totul de la 0 pentru ca n-am pus niciodata mana pe o minge de baschet.
Multumesc anticipat!

3 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Baschet? E o diferenta serioasa intre baschet si sala.
Baschetul nu e prea cautat la noi. Nu cred ca exista vreo scoala de baschet in Bucuresti. Pur si simplu intri la un club si te inscrii. Si inveti sa joci pentru acel club. Dar nu stiu daca functioneaza pentru adulti. Mai ales daca n-ai pic de habar.
Eu, daca ar fi sa aleg, as alege, ca sa mai schimb monotonia, tae-boo. Sau ceva asemanator. Dar nu as inlocui nicidecum unvsport de forta cu unul de viteza.

| siriusblack98 a răspuns:

Eu din ce stiu la cursuri au clase pentru toate varstele la aproape orice sport. Eu unul cat am facut karate si kickbox cel putin erau acolo de la 6 ani pana la 45 de ani. Totusi o intrebare, ce faceai tu mai exact la sala in astia 5 ani? Doar cardio sau?

| Cosmin86 a răspuns:

Incearca arte martiale, pe mine m-au fascinat happy