| Ghabby a întrebat:

Salut. Am cautat o paleta de ping pong care se numeste Joola Carbon Pro si nu stiu de ce pe 3 site-uri diferite are preturi diferite. Pe eMAG e 340 lei, pe Decathlon e 150 lei si pe altul mai ciudat e 210 lei sau ceva de genul. Arata exact la fel toate, dar mi-e ca unele sa nu fie fake. Pe site-ul oficial Joola se vinde cu 50 euro aceeasi paleta. Se fabrica in Germania cica.

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Sunt preturi ok. Fiecare distribuitor (EMag, Dechatlon, etc), trebuie sa traiasca din ceva, si o fac din comisioanele adaugate. La unele sunt mai mari, la altele mai mici, de aici diferentele de pret.
Eu as merge pe Dechatlon, au comisioane foarte mici, si lucruri de calitate, ei nu umbla cu fake-uri. Trei sferturi din imbracaminte si incaltaminte le am de la ei, si sunt extrem de multumit, preturi acceptabile fara rabat la calitate. La preturi mari, calitatea e extraordinara.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

EMAG are prețuri cam piperate la produse aduse din străinătate. Nu se poate vorbi de fake-uri la Decathlon, e magazin serios. Recomand să alegi varianta mai ieftină în acest caz.