| cazacdenis a întrebat:

.Am decis sa ma duc la kickboxing dupa vacanta si as vrea sa spuneti ce sa mananc dupa un antrenament? FUNDA:X

6 răspunsuri:
| Alexandru98 a răspuns:

Fructe și legume

| Theaxniz a răspuns:

Salate,sa iei vitamine si proteine multe fructe si sa bei apa nu suc cat mai multa apa apoi vei fi si tu sanatos dar vei fi mai bun si la kickboxing

| Cosmin86 a răspuns (pentru Theaxniz):

Pai zi si din ce sa ia vitamine si proteine multe happy

| Andreeaaaaaaaaaaa a răspuns:

Eu fac atletism si in orice sport trebuie cam aceeasi alimentatie. eu de exemplu. mananc salate si cel mai des mananc salata de orez cu legume. mananc pui fiert sau la gratar, fructe, si vezi. de la 14 ani in sus. poti sa iei si aminoacizi. si aia t hranesc. si poti sa consulti pagina Nutrietch- sport nutrition de pe fbwinking

| paulpojoga a răspuns:

Dupa un antrenament un suc de fructe concentret sau niste legume crude deoarece daca le fierbi is pot pierde din concentratia natural si ai putea sa mananci fructe (portocale, mar sau o para) dar dupa antrenament la vreo 2, 3 ore ai putea sa manaci mancare obisnuita dar nu in cantitati mari. Eu practic kickboxing si am tinut aceasta dieta si ma simt foarte bine.

| 174 a răspuns:

Ai putea sa mananci ceva care contine multe vitamine(depinde de perioada zilei). Seara nu mananci decat un fruct sau bei un ceai, iar daca antrenamentul se termina pe la orele 14; 15; 16; 17, poti manca mancare obisnuita(o ciorba, o supa, carne...)