Incearca basket.Eu am 13 ani, joc de 1 an si mi-am dezvoltat mult musculatura corpului.Nu sunt din Bucuresti, asa ca nu pot sa te ajut.Sincer,imi pare rau! Cauta si tu prin clasa pe la tine sau prin scoala cineva care practica acest sprot la juniori.Nici nu costa mult.Iti recomant cu placere.
Buna eu practic karate te ajuta foarte mult sa te dezvvolti faci muschi si vei sti sa te si aperi eu practic karata de 3 ani jumate si sunt fata pot sa fac flotari foarte bine, deci unele fete se mira cum pot sa fac flotari atat de bine, si mi-am dezvoltat forta chiar daca nu am muschi dar daca dau un pumn doare.
BAFTA!
Incearca un sport de contactPana la 18 o sa fii foarte calit si o sa ai si muschi.Acuma depinde si de aptitudinile tale. Poti sa te duci la inot pentru ca o sa te dezvolti foarte armonios datorita lui.Bafta
Buna! Recomand cu cea mai mare caldura inotul!
Beneficiile inotului:
• creste rezistenta recardio-pulmonara;
• stimuleaza circulatia sangvina;
• contribuie la mentinerea unei tensiuni arteriale stabile;
• reduce riscul bolilor cardiovasculare;
• dezvolta majoritatea grupelor musculare (mai mult de doua treimi din intreaga suprafata musculara);
• intareste ligamentele articulare, prevenind posibilele leziuni;
• imbunatateste postura corporala;
• dezvolta flexibilitatea;
• genereaza stari de bine, pozitive;
• ajuta la imbunatatirea starilor de anxietate si amelioreaza simptomele de depresie;
• relaxeaza muschii dupa stresul unei zile obositoare;
• stimuleaza cresterea si dezvoltarea fizica si psihica;
• imbunatateste dezvoltarea psihomotorie.
Bazinul de înot Dinamo - Şos. Ştefan cel Mare, tel.: 021.210.12.88, 021.210.35.19.
Complexul sportiv Lia Manoliu - Bd. Basarabia, tel.: 021.324.91.88, 021.324.91.78.
Asociaţia Clubul Sportiv de Înot Neptun - Bd. Constantin Brâncoveanu, tel.: 0724.385.425.
Club Miramar - Bd. Chişinău, tel.: 021.255.04.36.
Federaţia română de nataţie şi pentatlon modern - Str. Maior Coravu nr. 34, tel.: 021.324.98.12.
Înot Club Energy - Str. Elev Ştefănescu nr. 66, tel.: 021.210.29.26, 0722.895.541.
Clubul Aqua Team (Facultatea de Medicină Bucureşti): 0741.903.888, 0723.387.742.
Eu iti recomand sa faci PARKOUR nu este un sport declarat in Romania deci nu sunt sali de antrenament! uite cum arata:http://www.youtube.com/watch?v=IjQxIRWZu0c
Hanbal au dreptate este cel mai bun pentru inaltimea ta nu e bun voleiul sau inotul
.
Inotul te mareste in latime:spate lat, umerii proeminenti, brate puternice, picioare rezistente, baschet si volei pentru a creste in inaltime