| Negativu01 a întrebat:

Am o intrebare despre wrestlingtonguearintii mei spun ca luptele sunt trucaje, insa eu cred ca sunt adevarate, insa nu sunt sigur.Deci luptele sunt adevarate sau doar trucaje?

Răspuns Câştigător
27 răspunsuri:
| RS4 a răspuns:

Clar sunt trucate! ai vazut vreodata sange sau arcade sparte? un singur pumn in fata e destul pentru o arcada sparta! daca vrei lupte adevarate, te uiti la MMA, K1, UFC!

| Elena_Elyss_1998 a răspuns (pentru RS4):

laughing)) ce prostie cum na`i vazut nici un sange? Eu sunt fata si am observat sange pe la john cena sheamus jack rider ..Si alti laughing). Poate nu te-ai uitat cand se lupta ryfer cu kane ..Si dupa aia ryder s-a rupt coloana si era pansat si cand se lupta cu un alt ofta adica il durea. Deci nu sunt trucate ..Numai pumniwinking daca ar fi trucate cum ia`r arunca pe casri i`ar frange piciorul astea nu sunt trucate inforeaza-tewinking

| benny a răspuns:

Wrestlingul e un spectacol, ei nu se bat doar se ating

| Ellena123 a răspuns (pentru benny):

laughinglaughing Trebuia sa-ti de-a tie fundalaughing

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Sunt false

| axeldavid a răspuns:

Sunt trucate uitate pe youtube si vezi cum se face

| Th3H4ckerB0y a răspuns:

Ce vezi tu la televizor sunt trucaje 100% ei sunt antrenati special. dar chinezii. japonezii fac wrestling adevarat si nu arata pe programele romanesti aia se bag cu foc ace. dar alea sunt adevarate funda!

| raresraud a răspuns:

Trucaje clar...cand dau pumnu ala se fereste parca ar fi...

| Rockart a răspuns:

Nu sunt adevărate. Ceea ce fac ei acolo se numeşte *actorie*.

Cum crezi că a ajuns Hulk Hogan actor?

| Iulian03 a răspuns:

Sunt trucaje...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru copii care spun ca nu sunt trucate stiati macar ca Jeff Hardy e cascador profesionist?

| DarkGhost a răspuns:

Trucatr is al din raw si smackdown
dar cel din TNA e adevart

| DavidTheTrueMMAFighter a răspuns:

ElFenomeno, esti ElProst, si incult.

Sorry!

Sunt fake

E fake wrestling-ul

Uita-te la MMA, sa vezi bataie

| Ellena123 a răspuns:

Sunt trucate eu imi dai seama la cei care dau cu pumul la capul adversarilor...sau cand sunt batai cu scaune si mese acolo ar trebui sa intre in puii mei in coma deci este trucate

Răspuns utilizator avertizat
| Negativu01 explică:

Pai da dar atunci cand isi rup gatul sau cand sunt aruncati pe scari mai este fals?

| alexandra2859 a răspuns (pentru Negativu01):

Nu,este adevart doar ca se antreneaza mult inainte si stiu cum sa se ferasca si sa nu ii loveasca rauhappyatunci cand ii arunca de pe scari sunt adevarate

| kossmin16 a răspuns:

Sunt adevarate ma cum crezi ca-si rup aia mainile si toate alea?

| LordLuca a răspuns:

Tot ce fac ei acolo este regizat si in principal e actorie

| Marchis_Cristi_2000 a răspuns:

Frate nu toate meciurile sunt trucate din ziua de azi mai sunt si meciuri reale dar cele vechi din 1963 pana in 2001 sunt toate reale

| Gabriela_Raluca_1995_gDIC a răspuns:

Sunt adevarate! Eu practic acest sport.

| edigsm a răspuns:

Trucate.