| C._Pitica_Geo_1999 a întrebat:

De mult timp vreau sa slabesc dar nu pot.As vrea sa imi spuneti si mie un site de exercitii pentru talie si picioare sau o dieta de slabit.Am 13ani, 1.60 si 55kg si in 25 de zile*pana incepe scoala* vreau sa dau jos pana la 45-49 kg.(6-10kg)Multumesc.Dau funda

Răspuns Câştigător
| AntrenorFitness a răspuns:

Nu greutatea conteaza! Felul in care arati este mai important.
Sfatul meu este sa mananci sanatos! Sa dormi suficient si sa faci miscare.
Renunta la chips-uri, fast-food, cola sau alte bauturi carbogazoase, etc. mananca sanatos, alege fructele, mancarea sanatoasa.
Cu siguranta vei observa schimbari in felul cum arati facand acest lucru.
Miscarea o poti face prin antrenament cardio-respirator.
Spre exemplu, alergarea! Un exercitiu la indemana oricui. Combinata cu exercitii cu propria greutate, genuflexiuni, fandari, sarituri cu viteza de executie mare si in numar de repetari mare (20-25 repetari/serie) in parc sau pe un stadion.
dietele nu sunt ok. stilul de viata si sanatatea sunt cele care conteaza!

2 răspunsuri:
| ThePowerlifter a răspuns:

Buna! Adevarul este ca e imposibil sa slabesti 6-10 kg in cateva saptamani! Poti doar 3-3, 5 kg maxim. Va trebui sa mananci intr-un deficit caloric de 20-25%, poate chiar mai mult si sa faci si cardio. Apropo, poti incerca intermittent fasting.

| justanotheralien a răspuns:

Fato, crede-ma. La 13 ani dietele sunt oarte periculoase. Dupa mine, ai o greutate perfecta in raport cu greutatea. Nu inteleg de ce esti atat de disperata sa slabesti, vrei sa fii anorexica? In plus, nu e posibil sa slabesti atat in cateva saptamani. Nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni, chiar nu trebuie. Trebuie sa te simti bine in pielea ta deoarece, cum am zis, dietele sunt perisuloase la varsta asta.