Un boxer nu poate bate pe nimeni atata timp cat nu poate sa-l loveasca.
Mai rau, daca se confrunta cu un adevarat maestru, s-ar putea sa aiba surpriza ca se bate el singur.
In Aikido sunt puse in practica (printre altele) doua devize: evita lupta, iar daca se ajunge la bataie, foloseste forta adversarului impotriva lui.
Sunt doua stiluri foarte diferite.Ti-au raspuns bine cei doi useri dinaintea mea.Stii cum te-ar bate un boxer? Daca faci aikido pe net.Adica fara sa practici acest sport.Doar din ce vezi.Am intalnit pe aici cativa care vroiau sa invete un anumit sport doar sa priveasca pe youtube.Total gresit.
Ok ca să fie pe înțelesul tău poți lua 10 luptători diferiți de la Aikido la Kung-Fu sau ce altceva vrei tu! Totul ține de tehnică și de perspicacitatea fiecăruia! Degeaba faci 20 de ani un sport dacă nu știi să deții controlul și să îl pui în practică.
Aikido este tehnica de auto aparare, practic de 11 ani acest sport.
Unu care face box are slabe sanse sa il bata pe unu care face aikido si asta pentru ca un boxeor este un luptator corp la corp deci slabe sanse. Cat despre aikido totul tine de echilibrul tau mintal in cat sa nu te bata nimeni, iti dau un exemplu de vedeta ce practica Aikido Steven Segal de el ai auzit cu siguranta si l-ai vazut in en filme, ei bine el practica Aikido e maestru(sensei)
e actoru meu preferat...
saluttpu123 întreabă:
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: