| Dan20199 a întrebat:

Vreau să-mi spuneți dacă dieta asta e buna și ce ar trebui să schimb am 1, 71( 89-90) sunt în a treia zi de când am început, aveam 92kg.
Luni :alergare dim., 2 ouă fierte si un iaurt simplu cu un măr, ora 15-17 peste grătar și ridicare greutăți cu gantere +genuflexiuni și abdomene.
Marți dim. două ouă fierte si salata, dupa amiaza cardio și după câteva ore iar cardio.
Miercuri ziua mea preferata, dim. salata, un măr, banană (fructe) oră 13:00 carne de pui la grătar sau fiarta cu iaurt si 3 felii pâine neagră după cardio.
Joi dim. fructe după alergare și tracțiuni bara dupa amiaza carne de peste, grătar, pâine neagră 2-3 felii +abdomene+ exerciții medicale pentru inima.
Vineri dim. fructe, cardio, curte dup-amiaza carne pui grătar, pâine neagră 2 felii, după gantere si cu haltera puțin ca nu sunt obișnuit.
Pentru sâmbătă, duminică încă nu m-am gândit, dacă puteti să mă ajutați voi si beau zilnic 2l de apă cu lămâie sau simplă dacă nu mai pot cu lămâie, ce spuneți este bine?

1 răspuns:
| RAY a răspuns:

Mai oameni buni voi nu intelegi ca dietele sunt o mare tampenie, daca iei 10 subiecti le dai o dieta de 500 de calori, astepti sa slabeasca apoi dupa 3/6 luni le expui unei diete normale =calori potrivite greutati,inaltimi lor ei se vor ingrasa, se vor simti non stop infometati,de ce nu vreti sa mancati sanatos,nu va inteleg, mancarea e ca benzina,bagi benzina de calitate, cu limita si totul va fi bine,dupa asa zis slabire te vei ingrasa,au mai aparut si diete de astea cica low carb,low fat,low proteine, alte tampeni, omul este ca un porc, lacom dupa mancare, manci ca sa traiesti sau manci ca sa traiesti? intelege asta si vei trai sanatos

totul pleaca din creier, ai nevoie de motivatie https://noutati-din-stiinta.blogspot.com/......labit.html