| aditzu92 a întrebat:

Spuneti-mi si mie un atelier de biciclete sau undeva unde imi pot repara bicicleta, in orasul Rm.Valcea,eu am cautat peste tot si nu am gasit, va rog cei care sunte-ti din Valcea, eu nu ma pricep chiar asa de bine la reparat, sau de modificat una alta pe ea, nu se poate ca intr-un oras de peste 100.000 de locuitori sa nu fie un loc specializat in asta, am cautat pe Google adrese din Rm.Valcea si nu gasesc, multumesc anticipat pentru.raspunsurile pe care o sa mi le dati in numar cat mai mare.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Incearca sa o duci la un atelier da masini si acolo vorbesti cu patronul ori seful de personal asa iti spune daca mecanicul poate sa ti-o faca sau nu doar unul din ele sigur trebuie sa ti-o ia (un mecanic care face treaba la masina doar o bicicleta ii vine floare la ureche).

| aditzu92 explică:

Da dar eu am nevoie regulat de intretinerea ei si de reparat pentru ca tot timpul se gaseste sa se strice ceva la ea,banii nu sunt o problema vreau sa stiu unde ma pot duce? nu pot sa il deranjez pe un angajat de la un atelier de masini pentru o bicicleta nu ma va baga in seama si in schimb se va uita urat la mine, cati bani ia ca sa repare ceva la masina si cat imi ia mie pentru bicicleta, e normal toata lumea vrea cati mai mult monetari.ms pe raspuns

| aditzu92 explică:

Vreau sa zic ca la FirstBike nu ma baga in seama +de asta am bicicleta DHS nici cu un ochi nu se uita la mine acolo se vinde mai mult si nu prea se repara, pe faleza mergeam eu inainte sa o repar si de aia am pus intrebarea asta pe TPU poate ca ai ramas in urma cu informatiile si nu ai aflat ca acolo sa facut Piata Simian si e un fel de terasa, iar in spate la vede acolo in gang nu repara nimic am fost de atatea ori si am intrebat...serios altundeva mai sti?sad

| PCT a răspuns:

Esti culmea! ai fost la fristbike in centru?! langa casa memoriala a lui anton pan? Vezi ca si pe faleza mai repara biciclete, acolo unde le si vand, sau in gang in piata mare (gang-ul de langa veve) in spatele blocului la garaje.