Depinde. Eu nu pot spune ca am un corp fb facut dar sa stii ca am dat casting la o agentie de modele si ma sponsorizeaza 2 ani dupa o sa fie animator platit (destul de bine).
Depinde daca este bine facut si poate sa fie natural poate deveni badiguard sau poate participa la diferite concursuri.
Da. Se simte bine in propria piele, ceea ce nu-i de lepadat. In rest, cand cineva are oarece avantaje materiale NUMAI de pe urma felului in care arata, stii cum se numeste, nu?
La diferite concursuri de culturism, skandenberg in rest nu prea... iar la aceste concursuri poate castiga diplome, medalii, bani etc.
Da poate castiga
1) fete
2) uni cand te vad bine facut nu au curaju sa se ia de tine sau mai stiu eu ce alte lucruri
Nu depinde mult de tot corpu..trebuie sa ai si o inaltime minima de 1.80 ca sa poti model cv
Daca are un corp bine facut si l-a obtinut prin metode fizice corecte are un stil de viata sanatos. daca a folosit medicamente pentru a avea un corp "bine facut" va fi mult mai rau decat cum era inainte; si da castiga admiratia celorlalti.
mpreun?facembine întreabă: