anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati sa imi fac o dieta pentru masa musculara in mod special pentru abdomen dar bine inteles cumbinat cu sportul eu practic kickbox
sa va spun programul meu:

de luni pana vineri ma trezesc la ora 09:00 de la ora 13:30 ma duc la scoala pana, termin la ora 19:10 (in doar 10 minute trebuie sa ajung la sala) de la 19:30 am antrenament kickbox pana la 10 (programul asta il am doar de 3 ori pe saptamana adica luni, miercuri si vineri)

restul zilelor de la aceeasi ora de dimineata fac abdomene si flotari, seara stau acasa.

ce alimentatie imi recomandati ca sa pot ajuta muschi sa se dezvolte mai bine dar si sa ma simt mai bine

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

5 mese pe zi. scoala-te la 8 mananca, la 10 si ceva mananci din nou, pranzul la 13. la scoala iei ceva cu tine si mananci pana in 18 (sa aiba timp pana la 19.30 sa se digere sa nu faci crampe) si ar cam trebui si dupa kickbox ceva, dar e tarziu.
asa ca:
masa la 8 - orice dintre lactate, cereale integrale, oua. cum le combini, pe tine te intereseaza
masa 10-11 - ceva lactat (un iaurt gen) + ceva fructe
masa 13. - masa de pranz: carne alba + garnitura
masa la scoala - orice sandwish cu pui/peste pe care ti-l poti face, daca are legume, cu atat mai bine
masa seara dupa antrenament - aici ai nevoie de o sursa de proteine ca ai muschii rupti de la sport, cat si corpul tau are nevoie de nutrienti in somn. asa ca baga lapte (contine caseina, proteina cu absorbtie lenta), oua (asemeni, proteina cu abdorbtie lenta) si ceva carne de pui (proteina cu absorbtie rapida). daca bagi carbohidrati seara (cereale, paine, garnitura) soliciti stomacul prea mult si nu o sa mai dormi bine + sanse sa te ingrasi.