Ei bine inainte de toate iti respect ideea si sper sa reusesti.Din cate observ iti place wreslingul dar presupun ca stii ca e regizat.Totusi asta nu inseamna ca nu se castiga bani frumosi.Ideea e ca pentru a avea o putere musculara mai buna ai nevoie de foarte mult execitiu.Incepe cu ceva "usor". Macar 50 de flotari, abdomene care nu sunt grele de loc ar trebui sa faci cu duiumu', apoi daca ai haltere e bine sa faci constant dar sa-ti relaxezi bine muschii mai intai, dupa asta niste tractiuni sunt grozave desi eu cred ca le faci mult mai usor la inceputul antrenamentului, dupa asta o alergare nu poate sa strice dar poti incerca si un sac de box(ADOR SA BAT LA SACUL MEU DE BOX). Trebuie sa-ti gasesti si un moment potrivid caci de ex. cand esti nervos nu iti poti inchipui ce forta detii.In fine...am deviat mult de la subiect, dar ce trebuie sa tii minte cu adevarat e ca trebuie sa faci antrenamentul regulat si din ce in ce mai dur. Daca ai probleme cu apendicele sau faci febra musculara nu te forta.Pentru febra citricele sunt grozave.Eu de obicei respect anumite reguli cum ar fi:
1.Inainte de a alerga, poate suna ciudat dar e cat se poate de serios, sa nu cumva sa dai gaze.O sa te doara ingrozitor de tare apendicele.
2.Sa inspiri aer pe nas si sa-l expiri pe gura, e greu la inceput dar te vei obisnui.
3.Sa nu bei apa cand esti "infierbantat", adica dupa antrenament caci poate aparea riscul unei pneumonii. Vorbesc cat se poate serios.
4.Intre exercitii fa o mica pauza.Nu e bine sa te fortezi prea tare.
5.Desi pare plictisitoare e foarte imporatanta incalzirea.Nu trebuie ceva complicat insa trebuie s-o faci.
Cam asta ar fi.N-ar fi rau sa-ti faci un program pe care sa-l respecti.Ma bucur ca te-am putut ajuta.
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: