| PisikaNeagra a întrebat:

A incercat cineva sa o "invoce" pe Bloody Mary? Vreau detalii, pls!
Fundita la cel mai original happy

Răspuns Câştigător
| Just4You_6850 a răspuns:

Da,o prietena de-a mea. A facut-o ca sa le demonstreze celorlalte fete ca nu exista, desi toate ii spuneam sa nu o faca. Oricum nu i s-a intamplat nimic. Acum sa-ti explic cum vine treaba. Deci trebuie sa fi in fata unei oglinzi, sa fie lumina stinsa, 3 lumanari aprinse in jurul oglinzii, iar tu trebuie sa-i rostesti numele in fata oglinzii de 3 sau de mai multe ori. Sunt mai multe versiuni, dar asta e una dintre ele.Alta versiune spune ca trebuie sa-i rostesti numele de 13 ori din ce in ce mai tare (pana ajungi sa strigi).La fiecare strigare oglinda trebuie privita intens. Unele ritualuri spun ca trebuie sa te invartesti de 3 ori in cers si sa spui : "Mary, I hate you!"; "Mary, come to me!"; "Mary, I killed your son/ baby!" una dintre acestea. Mai este o varianta dar este mai diferita. Oricum sper ca ti s-a parut original. Fundita?puppy dog eyes

12 răspunsuri:
| FoarteLetargic a răspuns:

Nu exista asa ceva. Cine a incercat sa o 'invoace' a facut-o fara succes.

| mriuls a răspuns:

Draga.termina cu prostiile astea care nici nu exista macar big grin

| BaiatulDePeTPU a răspuns:

Bloody Mary e doar o prostie.Ca sa ii faca pe oameni sa creada, unii prosti scriu tot felul de minciuni pe internet despre Bloody Mary

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Da, am invocat-o când eram într-un bar. Şi a fost aşa de bună...
http://4.bp.blogspot.com/......y-mary.jpg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca invoci pe cineva cheama si tu pe Beelzebub, sau pe altcineva mai competent, nu pe aiurita aia.

| DeXxa a răspuns:

Fara succes! rolling on the floor

| PisikaNeagra explică:

@toata lumea(aproape)
am pus ghilimele, daca nu se vede big grin

| express11 a răspuns:

Demonii sunt periculosi! daca reusesti sa-i aduci, te urmaresc peste tot, oriunde te vei duce! nu-i de gluma!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Woodenpints,
It's very good smug.

| AndutzaAndu a răspuns:

Daaa... mi-am pierdut 15 minute din viață pentru nimic. laughing

| Vasilescu_David_1995 a răspuns:

Da.noaptea trecuta am invocat spiritul si cand nu pot sa dorm ma trezesc mereu cu umbre care nu sunt ale mele de oameni. nu incerca!