Nu-mi pasă cât trăiesc, deci n-aş accepta să dau cu banul.
Întrebarea ta îmi aminteşte de problema cancerului. Dacă boala ar avansa iar durata mea de viaţă ar fi puţină, nu aş accepta nici un fel de tratament.
Nu dau cu banul.De cite ori am dat cu banul cind miza era mare, al dreacu ban cadea tinta, adeca pe cant si, astfel trebuia sa repet tragerea cu emotii de doua ori mai mari ca la prima tragere.
Daca ar exista vreun motiv pentru care eu chiar mi-as mai dori sa raman pe cacatul asta de pamant, atunci da.
In caz contrar, ma multumesc cu un an.
Nu sunt o persoană norocoasă.
Și oricum, într-un an fac mai multe decât într-o lună.
Daca nu incerci nu ai de unde sa stii. Si indiferent ce ti-ar pica, ar fi doar consecinta alegerii facute. Nimic grav. Eu accept.
Da. Pentru ca, daca nu te risti, nu obtii nimic. Ti se da o singura sansa, pe care trebuie sa o folosim cum trebuie.
Http://25.media.tumblr.com/tumblr_lx5lqyG19e1qaa7gwo1_400.jpg
Nu pentru ca e prea putin o luna, ci pentru ca 30 de ani e prea mult timp...
Riscul in sine este o alegere, de multe ori necalculata... ceea ce spui este total pertinent. siguranta este esentiala, dar esenta sigurantei este relativa. numai bine
Fără îndoială!
As accepta jocul. Daca nu as accepta cred ca in acel an m-as gandi daca acceptam si castigam 30 de ani? Dar daca accept as muri impacata cu mine si as mai accepta si din faptul ca de obicei sunt o persoana norocoasa.
Nu as da cu banul, nu cred ca mi-as putea asuma riscul sa mai traiesc 30 de ani
Aici nu cred ca tine de noroc, se spune ca norocul putem sa il facem cu mana noastra. Eu sincer sa fiu as da cu banul am 20 de ani si la anii mei am vazut destule in viata o sa ai intre 1 si 5 secunde de maretie de noroc de cum vrei tu sa spui dar daca nu ai sa profiti de alea 5 secunde pe care poate altcineva nu le va primi inseamna ca ai sa ramai la fel. Deci daca nu dai cu banul si macar sa iti propui sa faci ceva in aia 30 de ani sa profiti din plin de ei. Atunci nu da cu banul si stai cum ai stat ca pana acum!
Da l-as accepta pentru ca mi se ofera totusi o sansa, pe cand altii nu au niciuna.si as merge la risc.