Întrebare recomandată | 4b a întrebat:

Ai aflat ca mai ai de trait exact 1 an. Ti se ofera o singura sansa de a da cu banul pentru a castiga inca 30 de ani. Dar daca pierzi, vei muri in doar 1 luna.
Accepti jocul?

Răspuns Câştigător
| Delicacy a răspuns:

Nu-mi pasă cât trăiesc, deci n-aş accepta să dau cu banul.
Întrebarea ta îmi aminteşte de problema cancerului. Dacă boala ar avansa iar durata mea de viaţă ar fi puţină, nu aş accepta nici un fel de tratament.

35 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Probabil...o luna este suficient cat sa fac sa nu fiu uitat

| harciog a răspuns:

Nu dau cu banul.De cite ori am dat cu banul cind miza era mare, al dreacu ban cadea tinta, adeca pe cant si, astfel trebuia sa repet tragerea cu emotii de doua ori mai mari ca la prima tragere.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Normal.E sansa mea! As risca, daca nu risti nu castigi! happy

| Holocaust a răspuns:

Daca ar exista vreun motiv pentru care eu chiar mi-as mai dori sa raman pe cacatul asta de pamant, atunci da.
In caz contrar, ma multumesc cu un an.

| pwp a răspuns:

Cred ca as risca.

| 4b explică:

laughing sanatate

| Musique a răspuns:

Nu sunt o persoană norocoasă.
Și oricum, într-un an fac mai multe decât într-o lună.

| venusdoom a răspuns:

Daca nu incerci nu ai de unde sa stii. Si indiferent ce ti-ar pica, ar fi doar consecinta alegerii facute. Nimic grav. Eu accept.

| Skylerx a răspuns:

Da. Pentru ca, daca nu te risti, nu obtii nimic. Ti se da o singura sansa, pe care trebuie sa o folosim cum trebuie.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Ce mi-e anul, ce mi-e luna, ce-i secunda?
Dau cu banul, fie ce-o fi.

| RAY a răspuns:

Da

| Mădă0611 a răspuns:

Http://25.media.tumblr.com/tumblr_lx5lqyG19e1qaa7gwo1_400.jpg
Nu pentru ca e prea putin o luna, ci pentru ca 30 de ani e prea mult timp...

| Dariusuu a răspuns:

Prefer sa stau acasa.

| WhatheWow a răspuns:

Dacă nu aș avea familie poate că aș accepta.

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru WhatheWow):

Si deci preferi sa mai traiesti inca un an in armonie cu familia ta?

| WhatheWow a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Cred că siguranța e esențială in familie, riscul însă ...nu merită.

| xanderblackx a răspuns (pentru WhatheWow):

Riscul in sine este o alegere, de multe ori necalculata... ceea ce spui este total pertinent. siguranta este esentiala, dar esenta sigurantei este relativa. numai bine

| WhatheWow a răspuns (pentru xanderblackx):

Fără îndoială!

| KristalPop a răspuns:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu risti nu castigi. Desi, mi-e indiferent. Ori o luna, ori un an, aceeasi mancare de peste. Da, accept jocul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da! Nu mi se pare nicio diferenţă între o lună sau un an! Nu am nimic de pierdut plus că nu îmi e frică de moarte, totuşi face parte din noi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as da cu banul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As accepta. Iata si de ce:
Inainte de a da cu banul sansele sunt:
-50% sa castig 29 de ani;
-50% sa pierd 11 luni
Avand in vedere ca stiind cu certitudine ca neincercand mai am de trait numai 1 an, fiecare zi ar reprezenta o numaratoare inversa.Asta nu se mai cheama viata.

| JustMusic a răspuns:

As accepta jocul. Daca nu as accepta cred ca in acel an m-as gandi daca acceptam si castigam 30 de ani? Dar daca accept as muri impacata cu mine si as mai accepta si din faptul ca de obicei sunt o persoana norocoasa.

| Solsagan a răspuns:

Desigur.
Ce aş putea face într-un an şi n-aş putea face într-o lună?

| duuh a răspuns:

Da, accept.

| NuStiuNimicNiciodata a răspuns:

Clar da. Da-mi banul ala mai repede.

| Radu921 a răspuns:

Nu as da cu banul, nu cred ca mi-as putea asuma riscul sa mai traiesc 30 de ani happy

| cristian123456 a răspuns:

DA

| BSM a răspuns:

Da

| BaIeTzaS a răspuns:

Aici nu cred ca tine de noroc, se spune ca norocul putem sa il facem cu mana noastra. Eu sincer sa fiu as da cu banul am 20 de ani si la anii mei am vazut destule in viata o sa ai intre 1 si 5 secunde de maretie de noroc de cum vrei tu sa spui dar daca nu ai sa profiti de alea 5 secunde pe care poate altcineva nu le va primi inseamna ca ai sa ramai la fel. Deci daca nu dai cu banul si macar sa iti propui sa faci ceva in aia 30 de ani sa profiti din plin de ei. Atunci nu da cu banul si stai cum ai stat ca pana acum!

| doardaria a răspuns:

Da l-as accepta pentru ca mi se ofera totusi o sansa, pe cand altii nu au niciuna.si as merge la risc.