| Nikolassss a întrebat:

Am auzit ca cica "ar" exista pastile de te trezesc din betie care sunt alea?laughing

Răspuns Câştigător
gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Nu exista. Exista modalitati de creste eliminarea alcoolului si de a scadea efectului alcoolului asupra sistemului nervos central.

13 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Iata o reteta,
Un pahar de cacarină
Din găoz de pârţotină,
Il bei pe nemâncate
Şi esti ca şi nou măi frate.

| cristi202 a răspuns:

De ce? Vrei sa te faci "crita" mereu, ca mai apoi sa iei pastila si sa fii din nou treaz? Dar daca te imbeti intr-atit incit sa uiti de ele?happyhappyhappy

| MMihai a răspuns:

Unii recomandă să se bea ulei sau să se mănânce slană, sau carne grasă etc. înainte să te apuci de alcoolice!
Dacă bei prea mult trebuie să mănânci câteva lingurițe de nescafe!
De preferință un nes mai tare : Brasero, nescafe, nescafe clasic.
Pe vremea lui asasinatu se vindeau fiole de coffeină, (de fapt parcă era benzoat de coffeină).
Dacă nu ai ness, sau cofeină trebuie să bei ceai de ceai deosebit de tare! 5-10 pliculețe la jumătate de cană de apă clocotită.
Nu o să poți bea tot lichidul, că are un gust cam scârbos.
Pastilele alea trebuie să fie o escrocherie scumpă, cu teină sau cu cofeină sau cu benzoat de coffeină!

| miradoniz a răspuns:

hee hee tare întrebareahee hee copile, tu nu ai citit niciodată "Micul prinţ" de Saint-Exuperyhee hee mi se pare ca o găsești onlinehee hee

| TorenT a răspuns:

Sotiile si Soacrele. Efect instant. Cost 0.

| OaKi12 a răspuns:

Nu exista asa ceva, daca iei pastile cu bautura, e grav, singura chestie care te trezeste din betie e, cafea cu sare. Funda te rog. Nu glumesc deloc cu cafeaua cu sare. Si daca vrei sa nu te doara a doua zi capu dupa o betie, bea inainte sa te culci, suc de rosii. Funda te rog.

| MiiMii a răspuns:

Cinee si-a batut joc de tine fratee? laughing

| Marius0189 a răspuns:

Nu am auzit de asa ceva, asa ca nu-ti pot raspunde al intrebare. Insa daca exista, gandeste-te cum iti fac alea ficatu. Sa bem cu masura.Cea mai mare masura! Stima!

| ForteGames a răspuns:

Ai auzit prost laughing

| Daygum a răspuns:

Ia o pastila "horbit"

| Inteligentul_9769 a răspuns:

Parastazinonimol!

| Suzette a răspuns:

Zeama de varzaa