| SaveTheNature a întrebat:

Am observat o chestie,pe cat de ciudata pe atat de amuzanta.
De fiecare data cand pierdem ceva( de ex bani,un telefon mobil,cheile de la casa sau de la masina,sau portofelul cu acte) ne controlam in buzunare.
Dar repetam cautarile in aceleasi buzunare fara incetare, si iar cautam in buzunare, si iar le luam la rand. Si apoi vine cineva sa ne ajute si spune : -Cauta-te in buzunare!" si apoi iar ne controlam in aceleasi buzunare de cateva ori.
Si cand ajungem acasa probabil multi dintre noi luam iar buzunarele la controlat.
Cum putem explica asta?laughing

Răspuns Câştigător
| pyma a răspuns:

Speranța moare ultima...

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai acolo e locul in care ar trebui sa fie. Eu am patit sa caut prin buzunare stick uri sau bani si sa nu dau din prima de ele, abia cand m am cautat a doua oara le am gasit. Mai ales daca sunt in buzunare largi de la blugi.

| Wøodenpints a răspuns:

De ce ai căuta de mai multe ori în acelaşi buzunar? Crezi că apare acolo prin magie?

| daassh a răspuns:

NU stiu, dar e o chieste pe atat de bizara pe atat de interesanta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca vrem sa ne convingem ca am cautat bine happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Habar n-am, dar mai e una: de fiecare data cand zice cineva "miroase a caca" toata lumea isi intinde nasul sa miroase. Care-I smecheria si cu asta?

| Zeflemitoarea a răspuns (pentru anonim_4396):

Aparenţe. Ca să vadă lumea că nu miros ei, se întind să vadă dacă miros ceilalţi.

| pyma a răspuns (pentru anonim_4396):

Și dacă spune cineva: miroase a tei, a busuioc sau a trifoi cu noroc, tot ridici nasul cu jind, poate poate te numeri și tu printre norocoșii care pot simți iz-ul specificat. Mă rog, tu, eu, toți... laughing

| mihaitaLGP a răspuns:

Usor.
Reactionam mecanic, traim intr-o lume materiala unde bunurile ajung sa controleze starile emotionale.

Oameni care isi cresc copii din cele mai prost platite servicii daca mai si pierd bunuri, normal ca in acele momente reactioneaza mecanic si studiaza fiecare particica a buzunarului.

Răspuns utilizator avertizat
| dampel a răspuns:

Porbabil din cauza stresuluiwinking.