Pai acolo e locul in care ar trebui sa fie. Eu am patit sa caut prin buzunare stick uri sau bani si sa nu dau din prima de ele, abia cand m am cautat a doua oara le am gasit. Mai ales daca sunt in buzunare largi de la blugi.
De ce ai căuta de mai multe ori în acelaşi buzunar? Crezi că apare acolo prin magie?
Habar n-am, dar mai e una: de fiecare data cand zice cineva "miroase a caca" toata lumea isi intinde nasul sa miroase. Care-I smecheria si cu asta?
Aparenţe. Ca să vadă lumea că nu miros ei, se întind să vadă dacă miros ceilalţi.
Și dacă spune cineva: miroase a tei, a busuioc sau a trifoi cu noroc, tot ridici nasul cu jind, poate poate te numeri și tu printre norocoșii care pot simți iz-ul specificat. Mă rog, tu, eu, toți...
Usor.
Reactionam mecanic, traim intr-o lume materiala unde bunurile ajung sa controleze starile emotionale.
Oameni care isi cresc copii din cele mai prost platite servicii daca mai si pierd bunuri, normal ca in acele momente reactioneaza mecanic si studiaza fiecare particica a buzunarului.