Niciunul din raspunsurile date pana acum nu e concludent. Da, este posibil sa patrunzi in visele altcuiva, dar acel altceva va fi cam 'ametit' sa te recunoasca. Sunt chestii ezoterice mai mult, nu intru in detalii, dar iti raspund ca da.
Nu e posibil sa patrunzi in visele altcuiva! Chiar daca ar fi, care ar fi importanta patrunderii? Visele sunt simple fenomene din timpul somnului, cu ce te-ar ajuta? Eu as vrea sa patrund in constientul omului, si nu in subconstient.
Pe pariu c-ai pus intrebarea asta dupa ce te-ai uitat la filmul Inception cu Leonardo DiCaprio?
@Bro, concludent NU dar macar "ne mai râdem" si noi, ce tot atata stiinta si filosofeala?
Chiar daca ar fi posibil, nu cred ca ar fi corect. Mai ales daca e vorba de fete si baieti, cand ai la dispozitie "metoda" discutiei, a mesajului scris etc.
E ciudat sa visezi aceleasi lucruri ca cineva si de asta mi am intrebat. Eu si un baiat am avut acelasi vis, in aceiasi nooapte, dar locuim la mare distanta
Poiii... daca te uiti la "inception" probabil ca o sa crezi ca poti, dar realitatea e alta... trezeste-te, Nu suntem in MATRIX
Nu nu este. dar se intampla sa aveteti amandoi acelasi vis in acelasi timp. mi se intampla mie tine trecut cu fosta prietena
Eu am avut odata acelasi vis cu sora mea...ar nu suntem gemeni nimic
nu stiu
Sa stii ca este posibil este un ceai numit radacina viselor nu stiu ingredientele exacte eu doar am auzit de el dar cauta pe net si vezi daca gasesti reteta funda?
Nu cred ca poti intra in visul cuiva si sa te joci pe acolo, dar cred ca poti sa-l visezi cum vrei tu, si poti sa-l faci sa te viseze cum vrea el n-ai cum sa intri in visul lui asa cum n-ai cum sa intri in mintea lui singurul lucru este sa-l tragi de limba si sa-i descifrezi subtilitatile
anonim_4396 întreabă:
anonimul998877 întreabă:
anonim_4396 întreabă: