Pai și ar fi posibil da argumente de ce nu și de ce fizica nu ar lăsa asta
"Alte probleme existențiale"))))) cum să creezi așa ceva?)))))) Este o nebunie anormalite să crezi pe bune așa ceva...
Fiinte din alt univers, sa te influenteze pe tine? Aia da, fiintele alea probabil ajung la tine in vis
tot intrebi de ce n-ar fi posibil. Uite raspunsul.
Nu ar fi posibil, pentru ca de ar fi fost asa, acum nu mai erai pe aici sa intrebi nimic, poate nici nu mai existai, nu te-ai fi nascut, toate universuriule ar fi fost secate de alte fiinte care tear influenta, ori sar folosi de alte specii.
Nu este nimic interesant la gandul asta, chestia cu alte universuri sau multiunivers is pentru sugari, dar sa ajuns acum sa se uite la ele astia maturi
s-a intors lumea cu susul in jos, sugari gnadesc mai bine ca a dultii.
Chiar nu simt nevoia să fac asta, mă bufnește rău de tot râsul. Numai când stau și ma gândesc ca orice om normal de rând că, a-și putea fi pus într-o asemenea "situație " să dau explicații
) la așa ceva
)) nu mulțumesc frumos chiar nu
) nu vreau
Exact pentru ce ai sus, tear fi influentat sugacii din alt univers
sau poate stergeau rasa umana de pe planeta de tot sau alte chestii.
Sau te influentau in bine, nu mai erau asa boli, oameni batuti de soarta, copii nascuti mai stiu eu ce defecte si etc.
Cind vezi cum arata rasa umana, sa spui ca ai fi influentat pozitiv sau chiar negativ este o timpenie.
Deci civilizatia aia din alt univers, ori near fi ras de tot, ori ne ajutau.
Asa ca nu exista mai multe universuri, sau daca exista nu-i nimeni acolo.In universul nostru nu este nimeni, doar noi singuri. Asta trebuie sa intre in capatanile oamenilor, ca sa poata merge mai departe, ca sa poata fi motivati sa caute sa duca spacia mai departe, sa duca viata mai departe.