| Naneuehd a întrebat:

Am tot citit întrebări și am găsit asta cu dimensiunile, e adevărat chiar pot alte ființe din alt univers cu mai multe dimensiuni sa ne influențeze deciziile? Ori nu pot sa intervină? Am aflat de la un utilizator de asta și mi s-a părut interesant

9 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Acel utilizator fiind tot tu cu alt cont?

| doctorandus a răspuns:

Asta e o intrebare care tine mai mult de science-fiction decat de fizica.

| Naneuehd explică (pentru doctorandus):

Pai și ar fi posibil da argumente de ce nu și de ce fizica nu ar lăsa asta

| 1onurReal1 a răspuns:

"Alte probleme existențiale"))))) cum să creezi așa ceva?)))))) Este o nebunie anormalite să crezi pe bune așa ceva...

| Naneuehd explică (pentru 1onurReal1):

Da argumente de ce e o nebunie?

| relian a răspuns:

Fiinte din alt univers, sa te influenteze pe tine? Aia da, fiintele alea probabil ajung la tine in vis laughing tot intrebi de ce n-ar fi posibil. Uite raspunsul.
Nu ar fi posibil, pentru ca de ar fi fost asa, acum nu mai erai pe aici sa intrebi nimic, poate nici nu mai existai, nu te-ai fi nascut, toate universuriule ar fi fost secate de alte fiinte care tear influenta, ori sar folosi de alte specii.
Nu este nimic interesant la gandul asta, chestia cu alte universuri sau multiunivers is pentru sugari, dar sa ajuns acum sa se uite la ele astia maturi laughing s-a intors lumea cu susul in jos, sugari gnadesc mai bine ca a dultii.

| 1onurReal1 a răspuns (pentru Naneuehd):

Chiar nu simt nevoia să fac asta, mă bufnește rău de tot râsul. Numai când stau și ma gândesc ca orice om normal de rând că, a-și putea fi pus într-o asemenea "situație " să dau explicațiilaughing) la așa cevalaughing)) nu mulțumesc frumos chiar nulaughing) nu vreau

| Naneuehd explică (pentru relian):

De ce nu m as mai fi născut ce treaba are? Și de ce susții ca e as abureala?

| Cipi1212 a răspuns:

Dacă cineva ne-ar influenta sper că o va face pentru binele nostru.