| bleakk a întrebat:

Apar momente in viata cand nu mai esti multumit de nimic, de nicio realizare, de niciun lucru aparut in viata ta care odata ti-l doreai.De ce apar momente din astea si cum le putem evita (daca se poate)? Cum le percepeti voi?

6 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Sunt o dovada a evolutiei intelectuale. obiectivele initiale, ce erau usor satisfacute sunt inlocuite de altele mai profunde ce necesita un efort superior.
Un analfabet e multumit de sine pana cand descopera alfabetul si iancepe sa isi doreasca a-l intelege.

| emy a răspuns:

Aceste probleme se pot rezolva cu ajutorul rugaciunii.Toti avem astfel de stsri, si eu am avut si mai am si acum astfel de stari si, cu ajutorul lui Dumnezeu, le depasesc.Te pup.

| anonimg a răspuns:

Sa nu uitam ca inca traim pe acest pamant unde suntem ispititi la a uita de Dumnezeu. Nici banii si nici o alta realizare nu aduce fericirea decat prezenta lui Dumnezeu in viata noastra.
Daca esti credincios, sa stii ca starea aceasta nu are legatura cu credinta; daca te simti asa, asta nu inseamna ca nu ai credinta. Chiar si cand nu-L vezi pe Dumnezeu, El este langa tine, indiferent de cum te simti. Bucura-te de lucrul acesta. Caci aceasta este credinta: sa crezi atunci cand imprejurarile, simtamintele sunt nefavorabile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand apar asemenea momente te duci si iti cumperi niste ciocolata si te bagi la un film relaxant. Uiti de griji fiindca...pentru o scurta perioada de timp nu te mai gandesti DOAR la tine. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu sunt multumit, deocamdata, de nimic deoarece nu am ajuns unde mi-am propus adica acea realizare, care dupa mine este cea mai importanta, pentru a o face, este nevoie de timp si munca, efort. Sunt convins ca atunci cand voi putea ajunge in punctul dorit, lucrurile care se vor intampla, vor fii unele minunate si nu vor ajunge niciodata sa ma nemultumeasca, asta daca vor fii asa cum mi le doresc eu, ceea ce e putin probabil. Acum depinde la ce fel de realizari te referi. Realizari pot fii pe plan intelectual, la scoala de exemplu. Acele realizari nu te multumesc, decat pe moment, pana nu ajungi sa ai o famile, sa ai o slujba cu care sa o intretii. Pana nu o sa ai si acea realizare pe plan sentimental sau familial celelalte realizari ti se vor parea zadarnice. Acum asta e in conceptia mea. Ca sunt unii mai "smardoi" ca sa le zic asa si vor sa capete cunostinte din ce in ce mai multe, cu duiumul, nu stiu cata satisfactie le va da. Acum fiecare om este diferit, si primeste satisfactie din lucruri diferite.