| Nicky29 a întrebat:

As vrea daca se poate sa discutam despre ceva si vreau sa fiti cat mai seriosi. Stie cineva sa defineasca norocul concret? Cat de mult il poate ajuta pe un om intr-un joc sa castige datorita faptului ca are noroc? De ce el are noroc sa castige si adversarul lui nu are? as vrea sa discutam daca se poate despre aceasta tema

Răspuns Câştigător
| yoo23 a răspuns:

@kayn are dreptate.Nu exista noroc si ghinion, exista fizica.Toate lucrurile se intampla...cum se intampla.

12 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Norocul si-l mai face si omul cu mana lui, insa in genere este doar hazardul.

| mihaibrasov a răspuns:

"norocul e orb" happy
Depinde de joc. Eu merg totusi pe ideea ca exista o parte din oameni (putini) foarte norocosi care reusesc in viata indiferent de ce fac sau nu fac. Iar in rest sunt destul de convins ca norocul si-l face omul (sau nu) cu mana lui.

| Angel0 a răspuns:

Vreau si eu un geniu sa-mi spuna combinatia la loto, la o intalnire importanta de afaceri sa-l faca sa intarzie pe concurentul meu direct, sa pierd avionul care apoi se va prabusi etc.
Copilasi coincidentele nu exista, iar norocul este esential.
Un geniu ghinionist nu face doi bani.

| Angel0 a răspuns:

"poti sa nu te urci in avionu care se va prabusi daca cineva cunoaste motivu prabusirii avionului si til spune "
Bin Laden se pare ca a uitat sa anunte pasagerii inaintea atentatului.

| Nicky29 explică:

Si ca sa va dau niste exemple de ce spune un om: "ce ghinion ca m-am nascut in familie de saraci" sau "ce noroc am fost ca nu m-a prins politia" si nu poate pune prima situatie pe faptul ca nu face nimic sa fie mai bogat sau ca a fost rapit si a scapat e politie vreau sa demonstrez ca nu exista noroc si ghinion in viata noastra de zi cu zi si aceste 2 lucruri pot fi catalogate ca accidente fericite si accidente nefericite.Si dupa cum se stie un accident poate fi prevenit cu masuri de precautie corespunzatoare

| Nicky29 explică:

Pai intrebarea mea pentru tine elly este poti sa castigi un joc numai prin noroc fara sa fi mai destept ca adversaru tau?

| Nicky29 explică:

@larix nu o sa gasesti un geniu sa iti spuna combinatia la loto pentru ca este oarecum manarit jocu dar l-ai putea gasi pe unu sa iti zica varianta cea mai probabila, poti adversaru sa il faci sa intarzii daca ai un prieten care lucreaza la politie bine sus si sa blocheze traficu, poti sa nu te urci in avionu care se va prabusi daca cineva cunoaste motivu prabusirii avionului si til spune

| Nicky29 explică:

@anonim bine putem face si noi altor oameni rau putem face si noi. Tu vrei sa imi spui mie ca un credincios are parte de mult mai mult bine ca un necredincios?

| SecretWish a răspuns:

Norocul poate sa ne ajute putin( ca sa obtinem ceva), dar nu mult.
De exemplu daca adversarii lui sunt niste genii, nici cu tot norocul din lume nu ar putea sa-i invingahappy
In concluzie, trebuie si putina minte, nu trebuie sa ne bazam pe noroc!

| SecretWish a răspuns:

"De exemplu daca adversarii lui sunt niste genii, nici cu tot norocul din lume nu ar putea sa-i invinga"
kayn, am specificat ca nu big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@larix daca stai intr-un loc nu ai sa stii ce este ala un norocwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Binele care ni se intampla este de la D-zeu, raul este de la noi, adica urmarea faptelor noastre. De ce ne da D-zeu bine, asta este de discutat... celui credincios ca o recompensa, iar necredinciosului ca sa vada cat mai poate primi fara sa simta nevoia sa-I ( i majuscula )multumeasca