Da,stateam intr-o noapte in pat si asteptam sa adorm dar eran 100% treaza si stiu ca amvb ceva da nu stiu ce si a spus mami Ce? asa mirata iar eu Nimic lasa, eram putin nerviasa dupa care m-am speriat fiindca nu stiam ce am vb! Si nu e o gluma, eu nu glimesc cu astea.
Da,aproape mereu aud zgomote respiratii in sptele meu, usi deschise dupa ce ies din camera(desi sunt sidura ca am inchis-o).
Oo da. Într-o seara stăteam în pat ca sa adorm, lumina era stinsa, liniste deplina.
Si deodată, încep sa aud un zgomot ca și când o biluța sau o mărgea ar fi fost aruncata sau ar fi căzut de pe birou pe parchet, se auzea cum sarea și în cele din urma am auzit-o oprindu-se exact lângă patul meu. (eu stăteam cu spatele la ceea ar fi putut fi pentru ca eram prea speriata sa ma întorc și doar ascultam). După ce s-a oprit nu m-am întors sa cercetez, am încercat sa uit și sa adorm. Ca dimineață ce sa vad? Lângă patul meu era o mărgea dintr-o brățară pe care o pierdusem de ani de zile. De unde ar fi putut cădea ca sa se rostogolească pe parchet pana lângă patul meu... Nu îmi găsesc explicație nici acum.
Da,am sarit dintr-o masina in mers si m-am julit doar la picior, am scapat cu viata.
Orice am trăit se poate explica asta dacă facem abstracție de tot ceea ce există care însuși acest lucru este o problemă greu de explic.
Nu exista intamplari stranii sau inexplicabile. Daca noi insine avem o limita impusa in capul nostru, o sa vedem ca fiind straniu un caine care urineaza pe un semn de circulatie.