| Teodora1991 a întrebat:

Care sunt citatele voastre favorite? eu am multe,scrise pe un caiet,dar unul dintre ele,ce-mi place mult,este " poti sa ai milioane de persoane alaturi,daca lipseste una singura, tot singur te vei simtii"'.

23 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

"Sa ucizi este o arta." Nu mai stiu cine este autorul, dar am o vaga banuiala ca eu sunt acela.

| sabin89 a răspuns:

"Omne vivum ex vivo" - ("Tot ce e viu provine din viu"), o generalizare a unei maxime apartinand lui W. Harvey (Omne vivum ex ovo).

| king4aday a răspuns:

Omul e ceva ce trebuie depasit. - Nietzsche

| XxRoyalxX a răspuns:

,, I want a realy life, no a bad life whit criminals, heart criminals"

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Deocamdata,pe asta mi-l amintesc acum :
"When i thought i was learning how to live, i was learning how to die " Leonardo Da Vinci.

| RAY a răspuns:

Nu freca menta deageaba ca o freca uni si pentru tine

| Wøodenpints a răspuns:

Nu-mi plac citatele, mi se par că-s pentru oamenii prea proşti ca să citească o carte.
Cât despre citatul tău, îl găsesc de-a dreptul fără absolut nici un fel de logică şi zici că-i spus de o fată de maxim 15 ani, la prima dragoste.

| Dariusuu a răspuns:

Prea multi dintre noi nu ne traim visurile pentru ca ne traim temerile.

Nu-ti fie teama ca inaintezi prea incet. Teme-te daca te opresti.

Ai o alegere pe zi:

Fi o victima sau sa devii un maestru.

Astea mi le-am amintit.

O zi placuta.

| WhatheWow a răspuns:

Sincer, am citit prea multe și mult prea profunde pentru a-mi mai aminti vreunul însă am prins din zbor unul care fără să vreau mi-l amintesc zilnic :
" Dacă ești prost de mic, când ești mare numa' te joci! "

| OOOLEOOO a răspuns:

''Omul este cea ce crede el ca este''
-Anton Cehov

''Mintea e ceea care face rau sau bine, Care te face fericit sau nefericit, bogat sau sarac''
-Edmund Spencer

''Traieste in iubire iar viata va fi ca o floare'' Alborosie

| HueyFreeman a răspuns:

...-Gordon Freeman

| Delicacy a răspuns:

"Cel mai mare om din lume nu este cuceritorul, ci acela care se stăpâneşte pe sine însuşi.", Schopenhauer

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aminteste-ti de ultima zi a vietii tale si cu ea in gand sa fi oricat ai trai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.Tu insuti, este persoana respectiva.

| Gogu06 a răspuns:

Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii

Răspuns utilizator avertizat
| Prunela a răspuns:

Daca o pot face maine, sigur o voi face maine.

| cila1995 a răspuns:

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
Traieste-ti viata ca si cum fiecare fapta a ta ar deveni lege universala. – Immanuel Kant
Viata e la fel cum ai interpreta in public un solo de vioara, invatad stiinta instrumentului pe masura ce canti. – Samuel Butler
Cel mai bine si-a flosit viata cel care s-a bucurat cel mai mult de ea. – Samuel Butler
Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri. – John Lennon
Viata – o plimbare spre somn. – Lucian Blaga
Viata se masoare in functie de rapiditatea schimbarii, sccesiunea influentelor care modifica fiinta. – George Elliot
Viata este o instructie perpetua in cauza si efect. – Ralph Waldo Emerson
Poti sa traiesti o suta de ani, daca renunti la toate acele lucruri care te fac sa-ti doresti sa traiesti atat. – Woody Allen.
tine citeva happy

| frzq1 a răspuns:

Ca fapt divers de mark twain "Nu am niciun drept sa critic carti si nici nu o fac, cu exceptia cazurilor cand le urasc. Adesea vreau sa o critic pe Jane Austen, dar cartile ei ma scot din minti astfel incat nu imi pot ascunde inversunarea fata de cititor; de aceea trebuie sa ma opresc de fiecare data cand incep. Ori de cate ori citesc ‘Mandrie si prejudecata’ imi vine sa o dezgrop si sa ii lovesc craniul cu propriul fluier al piciorului"
"I tell you, we are here on Earth to fart around, and don't let anybody tell you different."kurt V

| Apache2605 a răspuns:

Si eu am vreo 5-6 carnetele groase pline cu citate din cartile pe care le-am citit.
Preferatul meu este din "Mein Kampf", Adolf Hitler: "Cu cat cunosc mai mult oamenii cu atat iubesc mai mult cainii."

| Jake109 a răspuns:

Preferatul meu e asta: "Daca razi toti vor rade cu tine, daca plangi vei plange singur..."

| Taker a răspuns:

''Through every dark night, there's a bright day after that
So no matter how hard it get, stick your chest out
Keep your head up, and handle it!''

| UM_Mikke_1995 a răspuns:

Cainii nu m-au muscat niciodata, doar oamenii.

Sentimentele nobile duse pana la exagerare dau aproape acelasi rezultat ca si marile vicii...

Acolo unde straluceste privirea, e de prisos diamantul.

Întrebări similare