| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Bună seara! Niciodată nu mi s-a întâmplat sa am coșmaruri și vise urate când ma culcam după amiaza sau trageam un pui de somn sau când ațipeam pana astăzi! Deci am adormit cam pe la 14:30 pana la 17:00 și ceva și am visat niște lucruri foarte ciudate : cum ar veni se făcea ca eram intr-o casa din stuff intr-o mlaștină, cam seara cu niște copii pe care nu îi cunosc, un băiat și o fata și erau fratii mei mai mici ( lucru ciudat deoarece eu nu am frați, eu fiind singur la părinți), eram doar noi în acea mlaștină și deodată o arătare care seamănă cu un Wendigo, ( acea creatura din pădurile din America de Nord dacă știți) vine și lângă casa și îmi devorează presupusa sora! Apoi eu încercam sa îmi protejez presupusul frate mai mic ascunzandu-l în casa și baricadand usa de la intrare! Menționez ca acel Wendigo era negru și înalt cu un cap craniu de cerb și coarne mari de cerb albe! Peste ceva timp îi spuneam presupusului meu frățior sa stea în casa ca să verific dacă nu cumva mai era în pericol iar când sa deschid și sa ma uit pe lângă casa sa vad dacă mai era un pericol apărea alta arătare ce semăna cu Pennywise din IT( știti probabil filmul ) și ranjea apoi deschidea gura sa ma înghita! Culmea este ca în timp ce deschidea gura sa ma înghita i se schimba forma intr-un bărbat necunoscut tot cu gura deschisa care voia sa ma inchita! Apoi brusc viziunea trece și apare casa din stuff lângă care apare acea creatura ce seamănă cu Pennywise care brusc se preschimba în acel Wendingo mare și negru care sta în fața casei iar apoi viziunea se schimba iar acel Wendigo manca din cadavrul presupusului meu frate, peste tot fiind sânge și apoi m-am trezit! Niciodată nu am visat asa ceva mai ales ziua în amiaza mare când tregeam un pui de somn de dupa-amiaza! Ce poate însemna asta având în vedere ca eu niciodată nu m-am uitat la filmele IT iar singurele filme recente de groaza văzute sunt franciza Pyscho si Silence of the Lambs/ Hannibal / Red Dragon / Hannibal Rising iar despre creatura Wendigo m-am interesat cu mult timp în urma! De ce visez asa ceva și ce poate simboliza?

22 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

E vorba despre sevraj - nu ți-ai continuat tratamentul după ce te-au externat.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Dacă continui sa faci glume pe seama mea si mișto de mine te raportez sa știi! De unde scoți tu ca am probleme psihice?

| gabicoo a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Din întrebările, postările și reacțiile tale. Nu trebuie să am doctoratul în medicină ca să-mi dau seama că ai probleme.

Ce fel de probleme mai exact? Majoritatea întrebărilor mele abordează subiecte serioase!

Mai citește încă o dată chiar întrebarea pe care ai pus-o aici.

Omul lui Dumnezeu, eu chiar am visat asta! Ce ți se pare ție gluma!

Dacă povestești visul tău și celui mai prost psiholog din România îți găsește, pe loc, cel puțin trei probleme la mansardă.

Cel mai prost psiholog? Ce vrei sa spui cu asta?

Unul bun îți găsește mai multe țigle lipsă și lămpi care îți filează.

La ce te referi prin cel mai prost pshilog din Romania?

Mai bine închizi telefonul, iei un Optisomn și te culci. Noapte bună.
Și să nu uiți să închizi geamul când te culci ca să nu-ți intre un Wendigo în casă.

Mai bine termina tu cu mistourile si lasa TPU daca nu stii sa raspunzi serios! Ce parere ai?

Eu îți urez noapte bună și tu dai nefolositor și eronat?
Tu bați câmpii și tot tu te plângi?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru darrio2007):

Am întrebat dacă e posibil sa am! Nu sunt sigur dacă am sau nu!

| darrio2007 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Numai un medic iti poate spune.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru darrio2007):

Tu crezi asta? As dori și știu opinia ta! Mai cunoști pe cineva cu simptome ca cele menționate de mine?

| darrio2007 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Cum adică cred asta?
Nu sunt medic să pot avea o opinie in acest caz.

| Alex765431 a răspuns:

Normal că ai visat, visezi ce gândeşti şi ce vezi.

| ÎmiPlacDihorii a răspuns:

Hai că m-au dat gata aceste răspunsuri laughing E perfect normal să ai uneori coșmaruri de genul sau vise ciudate. Se poate întâmpla când ești stresat/ai anumite probleme pe cap/ai avut o zi proastă, când ai consumat content horror (gen filme, etc), sau probabil și random.