| SenZoru a întrebat:

Care de aici joaca la pariuri sportive? Cat ati castigat cel mai mult... sincer sa fiu pun intrebarea aceasta fiindca sunt happy rau de tot...laughing) rolling on the floor

13 răspunsuri:
| Sara a răspuns:

50 lei.

| sorin a răspuns:

Cel mai "mult" 1oo lei, la campionatul mondial. Tu cat ai castigat?

| sorin a răspuns:

Eu mai mult de 50-60 de lei nu bagam, nu jucam bilete imposibile care bagi 5 lei si ai castig 342352534578 stii cum sunt aleahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi eu nu mai joc de 3 ani, jucam inainte mai mult pariam pe meciuri de fotbal decat baschet si hochei.
Am castigat cel mai mult 260 lei acum 3 ani si ceva, nu jucam pe sume mari.
In schimb am avut sansa sa castig 5000 de lei cu un prieten cand am pariat pe 16 meciuri cu doar 5 lei si la final am pierdut din cauza unui singur meci, pentru ca a facut egal si eu am pus 1-0. De nervi prietenul meu a spart telecomanda, pe care a dat-o de toti pereti (daca eram la mine acasa faceam la fel de ciuda ca am pierdut).
Apropo, da sincer, tu cat ai castigat si cat ai pariat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vad ca tu joci pe miza mare, eu nu risc cu atatia banii, ca nu ii am si daca ii am inseamna ca am lucrat 12 ore in constructii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

150ooo in 2 zile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

619. 82 lei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-a castigat cel mai mare premiu! E unul din Alba Iulia care a luat pe un bilet de 20 de meciuri 5 miliarde 400. In mana ia doar vreo 4 miliarde... Il cunosc si stiu sigur ca e adevarat, am vazut copie dupa bilet. Dinu Patriciu se intalneste cu el la Bucuresti sa-i dea banii. (a castigat la Bet Cafe)

| annda a răspuns:

Cel mai mult vreo 780 lei parca asa era. Dar acum numai joc. big grin

| SenZoru explică:

E bine si atata... eu pe aseara am avut 2 bilete: pe unu am pus miza 100 lei si castig am avut 1800 lei(asta mi a iesit), iar pe al 2 lea bilet am pus 50 ron si aveam castig 880 lei dar nu mi-a iesit un meci. oricum e bine si atat. big grinbig grinbig grin

| SenZoru explică:

A. M. G. Tudor, stai linistit ca la inceput si eu jucam pe miza de 5-10 lei. Acum insa cand sunt pe + cu castigul, "imi permit" sa pun miza mai mare. Imediat ma duc sa scot banii si pun un bilet cu 500 lei cred pentru meciurile de astazi din tenis.winking

| Alex_Alejandro_1991 a răspuns:

Eu joc doar la 1 leu 2. Rar. Si am pus 7 echipe. castigam 190 lei si o echipa nu a mers... Oricum. daca aveam noroc. merita 1 leu pe 190.; D

| printisorul a răspuns:

Si eu joc la pariuri dar am castigat cam mereu dar am mai si pierdut dar ce mai mult am castigat 18 milioane dar cate meciuri m-a scos nu mai vb ca nu are rost si cu bani putini poti sa castigi daca ai noroc sau bulan

Întrebări similare