| Krina a întrebat:

Ce puteti spune despre creier?
Se zice ca un om obisnuit foloseste din 100% abia 4% - 6%.
Einstein a fost singurul care a folosit 8% din capacitatea creierului sau.
Ce parere aveti? Ce se afla dincolo de 8%? Ce-ar insemna daca am invata sa ne utilizam creierul in proportie maxima?

Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Eu cred ca am putea face si vedea mult mai multe... Probabil am descoperi ca nu suntem singuri... Am reusi sa mutam obiecte prin forta minti... Am reusi intr-o oarecare masura sa influentam anumiti oameni... Am descoperi mai multe chestii si am fi mult mai receptivi la nou. Daca ne-am utiliza creierul in proportie maxima... nu stiu daca am mai putea atinge fericirea... sau ce ar insemna aia... Intrucat am reusi sa obtinem cam tot ce vrem cu forta mintii... nu stiu ce am putea numi fericire si cum am reusi sa o obtinem.

51 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-ar crede oamenii nebuna daca ai folosi suta la suta din capacitatea creerului desi pentru un om care intelege ai fi normala in plus nu iai suporta pe cei din jur care nu gindeste cu aceias capacitate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si apropo intot deauna exista o bariera in folosirea capacitati creerului. Chiar ai vrea sa iti folosesti suta la suta din capacitatea creerului, eu nu prea cred ca ai vrea sa vezi si urmarile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca gandim alf ce mai bine ca il purtam pacat ca nu putem sa ii folosim

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca parerile sunt controversate si ca stiinta in acest domeniu nu este un subiect inchis. Am vazut o emisiune pe Discovery in care se spunea ca animalele in general folosesc 3% cu exceptia delfinului care foloseste 5% iar omul 8% din capacitatea creierului. Daca cauti pe Net documentatii pe aceasta tema vei vedea ca parerile sunt diferite... adrese referitoare la aceasta tema:
http://www.eco.md/article/5555/
http://www.elystar.ro/modules/news/article.php?storyid=864

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

10 la suta din creier folosim noi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suntem prea destepti si asa daca am folosi 100% firmele mari, tarile cu mare putere ar inventa ceva care ar masura cat aer respiram pe zi si ar trebui sa platim pentru el...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mollek, daca creierul ar merge la capacitate maxima cum zici tu, atunci astia care pot ridica obiecte il folosesc peste limita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu spun. ca am fi foarte obiectivi, sar duce cenzura. si este aproape perfectbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Discutii interesante pe la voi pe aici. Ma ajutati si pe mine cu niste materilae despre telechinezie daca aveti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce se afla dincolo de 25%?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stim cu totii ca din nefericire se stiu prea multe, fapt care reduce viata pe pamint, inventiile care se fac si experientele mai putin reusite, duc numai la rau.credeti ca nu se stie prea mult?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vazut si eu un documentar pe discovery cum ca einstein a folosit 8% din capacitatea creierului, iar oamenii de stiinta au spus ca daca un om si-ar folosi creierul in proportie de 100% ar deveni NEMURITOR...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca daca am folosi 100% din creier am fi perfecti, am face exact ce ne dorim si am putea cutreiera prin univers doar gandindune la asta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca creierul conteaza la nastere adica parintii degradarea capacitatii lui e viata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Creierul este un organ extraordinar, indiferent cat reusesc oamenii sa consume din el, un lucru e sigur cu cat il folosestimai mult cu atat "te ajuta mai mult" si un alt lucru sigur e ca in momentul de fata 100% din capacitatea creierului nu folosim, e imposibil si ca raspuns scria unu ca noaptea ne folosim 20 % din creier si ziua 100%, pentru cultura ta generala, cand dormim s-a aratat stintzific ca avem mai multa activitate cerebrala si aceasta se atinge maximum in momentul cand visam, de fapt se spune ca in momentul cand visam fiecare neuron este in "functziune", stintzific s-a dovedid inca ca activitatea cerebrala este destul de mica, chiar si la un stimul mare din exterior, s-au facut sute de mii de teste pe mri pentru a se vedea activitatea cerebrala, si este destul de mica de ex in comparatzie cu cea a delfinilor si ca sa inchei "legenda aia urbana" de 4 de 6 de 8 de 10 nu a fost referire la creier, ci la activitatea cerebrala adica, cat de activ ti creieru in timpu zilei, cat dereceptiv ii la stimulii din exterior si o sa radetzi dar s-a dovedid THC-ul ( substantza cea mai psihoactiva din marijuana) blocheaza comunicatziile dintre dendrite "amestecand informatzia" dar un om "fumat" "high" sau cum vreti, in mri are mai mare activitate cerebrala happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti toti niste prosti Andrei plesca

| kris a răspuns:

Krina, apropo de treaba cu ridicatul paharului eu unul cred ca este posibil. daca te poti concentra fix la un lucru dar fix numai la acel lucru fara sa te gindesti la altceva mai mult de o zecime de secunda acel lucru[gind] se poate matearealiza. dar iti trebuie o putere de concetrare foarte mare.

| kris a răspuns:

Imi pare foarte rau pentru raspunsul domnului cristi21 daca noi folosim peste 90% din creier atunci EINSTEIN cit folosea? sau david coperfild cit foloseste la ora actuala? deci domnu cristi21 documentativa si dumneavoastra si veti vedea ca e chiar foarte adevarata treaba aceasta.

| kris a răspuns:

Numai invatind si cultivindute iti poti mari capacitatile creerului si stilul de a gindi. nu crezi?

| kris a răspuns:

Cel mai important este mintea sau gindul[memoria constienta] a unei fiinte nu neaparat creierul, el este o materie pe cind gindul este o imaterie asadar forta gindului[a minti] este mult mai mare. dar gindurile sunt si ele transmise pe o anumita vibratie[frecventa] cu toti emitem ginduri fie pozitive fie negative. Majoritatea emit ginduri in inconstienta, fara sa-si dea seama ce fac sau macar sa realizeze. Uneori ma intreb? Oare va veni ziua in care vom avansa si noi nu neaparat in tecnologie ci in moral caci asta e cel mai important. macar sa speram, cine stie.

| mollek a răspuns:

Deci din creier folosesti 100% si cand dormi folosesti 20%... tu vrei sa zici de materia cenusi poate folosesti putin.
Eu stiu ca un om foloseste 2% din materia cenusie si numai Einstein a folosit 3%. si adaca nea putea folosi 10% am putea muta munti numai cu puterea minti... si daca am folosi 100% la cat de bine am functiona creierul am avea raspuns la ori ce intrebare si am putea cunoaste trecutul si viitorul...si am calcula intr-o secunda ce s-ar intampla in viitor la ori ce miscare am face... ai fii un fel de zeu.(nu si un super erou adica sa ai puteri [muschi] mari dar ai putea levita ar fi can metrix) .si ai sa stii ce e mai bine pentru viitor... Corectati-ma daca am gresti. dar am citit cate`va teoreme si articole despre asta.

| mollek a răspuns:

Omg... ma creierul merge maxim ma! daca nu ar merge ar insemna sa ai defecte laughing... creierul are 40% materie cenusie INTELIGENTZA! si 60% materie alba! si omu foloseste 2-3% din aia cenusie laughing cititzi mai multe sa vedetzi