Bun, sa zicem ca apa din oameni n-a disparut, deci nu toata H2O dispare. Solutia logica dar morbida ar fi consumarea lichidelor de origine vegetala, animala sau chiar umana prin deshidradare sau chiar prin metode de stoarcere, asemeni unor lamai. Sa-i zicem "apa biologica". Fluidele corporale cum ar fi urina si transpiratia vor fi reciclate la nesfarsit. Pana la epuizarea apei biologice - din cadavre de animale si oameni - supravietuitorii vor trebui sa dezvolte tehnologii capabile de a coloniza Luna, foarte bogata in H2O. Oricum, intr-o perioada de 3-5 ani nu vor ramane mai mult de 500 mii de oameni pe toata planeta, ceea ce usureaza transportul spatial al populatiei.
Nu-i vorba de imaginatie. Asta ar fi singura solutie logica. Si in prezent se cunosc cazuri de canibalism din pricina foametei. Gandeste-te ce ar fi din cauza setei. Metoda de a utiliza animale vii pe post de "sticle cu apa" este utilizata de berberi in Sahara. Isi taie camilele, caii sau caprele pentru a le utiliza fluidele corporale ca sursa de apa. Din cate stiu si triburile maasai din Africa de Est utilizeaza sangele de vite ca sursa de apa. Nu-i nimic horror sau SF in tot ce-am zis. Din contra, este o abordare foarte realista
Lumea nu m-ar interesa prea mult dar eu cel putin m-as da pe tarie
si de masuri nu mi-ar pasa
LisaJulie întreabă:
Papusicaaaaaa12321 întreabă:
Pawesome întreabă:
anonim_4396 întreabă: