Bloody Mary e doar o chestie bună de băut.Nu se întâmplă nimic dacă te învârți în fața oglinzii, wth?
Cine a incercat sa o invoce pe Bloody Mary este este un/o cretin/a deoarece Bloddy Mary a fost fica lui Henry VIII si i se spunea asa deoarece dadea oridine sa moara in chinuri toti ereticii.Ea fiind pentru scurt timp regina Angliei timp in care s-au ars oamenii pe rug altii au fost decapitati si asa mai departe, A fost o epoca sangeroasa de tocmai pentru asa i se zice Boody Mary si nu are legatura cu ce cred majoritatea.
Ai vazut filmul? m-am uitat mai demult cu niste prietene si am facut chestia cu oglina. Nu, nu se intampla nimic. Totul e doar o poveste.
Tre sa recunosc, cu vreo 3-4 ani in urma am facut si eu tampenia asta. Iar dat fiind faptul ca eu acum iti raspund la intrebare inseamna ca nu s-a intamplat nimic
Nu se intampla nimic,decat in momentul cand incerci sa o invoci, o sa incepi sa ai vedenii din cauza ca iti este frica si poate o sa auzi niste sunete, dar nu e altceva decat imaginatia ta.dar mai bine nu incerci decat sa-ti fie frica pe urma ca se va intampla ceva.
Sti ce se intampla ? nimic asta e tot unii te prostesc ca sa te trezesti degeaba la 00:00
eu zic totusi ca e mai bine cu Dumnezeu nu cu Dreq
Eu si cu niste colege am incercat.Si ia ghiciti ce sa intamplat.NIMIC.Dar dupa aia un coleg deal nostru a aflat ce am facut si ne-a dat mesaje la fiecate.Veti murii in chinuri groasnice.Muahahaha.Si apoi s-a auzit un tipat ca de fantoma atunci chiar ne-am speriat apoi a aparut el cu telefonul in mana.Iar tipatul era inregistrat pe tel.Dar oricum se zice ca trebuie sa ai peste 18 ani.
Mai era un film tot ceva de genul Candy Man, mda. Ori cum daca atatea persoane au facut si nu s-a intamplat nimic deci e un fals si un mit/poveste.
gabygaby199 întreabă: