| Umbra3 a întrebat:

Cine credeti ca esti mai puternic Dumnezeu Tatal sau Dumnezeu Fiul si as mai dorii sa aflu de ce?

Răspuns Câştigător
| daniella9805 a răspuns:

Dumnezeu Tatal Dumnezeu Fiul si Duhul Sfant sunt eu singura fiinta...e greu de inteles pentru oricine, insa Dumnezeu s.a coborat pe pamant in trup de om pentru ca oameni sa poata crede mai mult in El si pentru a le lua toate pacatele asupra Lui, la botezul lui Iisus (D-zeu) s.a coborat Duhul Sfant in chip de porumbel, insa acerl duh Sfant era tot Dumnezeu...stiu greu de crezut, greu de imaginat insa am spus.o si am sa o spun in continuare, Dumnezeu nu poate fi cuprins cu mintea, ci doar cu inima

12 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Acestea trei sunt echivalente in putere, natura si eternitate. Dumnezeu este unul in esenta cu trei caractere personale distincte.Se afla in trei persoane distincte si egale intre ele in mod simultan. Tatal, Fiul si Duhul Sfant.(Trinitatea)

| harciog a răspuns:

Cel care si-a pus in contact picul de energie din el cu energia superioara devine una cu ea.Cine e mai puternic, oceanul sau picatura de apa care a devenit una cu el? Asta nu se intelege; a fi una cu totul.

| MMihai a răspuns:

Unii oameni e ( sunt ) proști!
Dacă ar funcționa antagonic, ar avea logică întrebarea ta.
Ne funcționând antagonic, nu ai nevoie de un răspuns la o asemenea întrebare!

| RelaţiiCuClienţii a răspuns:

raised eyebrows
He-cat, conforma cărticelei tale, Dumnezeu e toate cele.
Atotţiutor, atotfăcător, atotştiutor, atot bla, bla, bla!
Deci, conform preamărietei Biblii, El e baza.
Dar, acum... să medităm. Oare chiar există vreunul dintre ei? raised eyebrows

| bebetho a răspuns:

"Cine credeti ca esti mai puternic?"

Eu cred că toţi sunt la fel de puternici doar că fiecare are un domeniu în care nu poate fi învins.De exemplu Tatăl e cel mai puternic la skander, Fiul e halterofil iar Duhuhu sparge cărămizi.

| TheJeryk0 a răspuns:

Cu ce te ajuta pe tine daca aflii asta?
Dumnezeu Tatal, Iisus Hristos Fiul si cu Sfantul Duh fac parte din Sfanta Treime.
Toti sunt unul si acelasi, toti sunt la fel.
Numai ca lui Dumnezeu Tatal i se atribuie Creatia.
Lui Iisus Hristos Mantuirea oamenilor. si tot asa.

| Azazel_2358 a răspuns:

laughingYo sau satanlaughing

| crysstyann a răspuns:

Toate cele trei fiinte sunt egale in puteri. Dumnezeu este format din trei persoane tatal, fiul si duhul sfant egale in puteri.

| express11 a răspuns:

Ptr ca d-zeu tatal, a creat omul, iar d-zeu fiul...este isus cristos.citeste biblia

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Citeste ultimul nr,. din revista Cosmos"Cum a aparut Creatia?"si vezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da la soare ce e mai puternic? el, ca un corp ceresc, lumina lui? sau caldura lui? ca mai are si radiatii.si de fapt e unul singur, da uite cate are, si pe toate le foloseste.noroc ca ne-a asezat big-bangul exact unde trebuie, sa nu ne prajim da nici sa inghetam.stii ceva smechere? ca sa explice trinitatea,Iisus hristos a luat o caramida in mana; cand a strans-o apa s-a scurs in jos, focul ce a arso s-a ridicat in sus, iar lutul a ramas in mana.si a intrebat; vedeti? una este.trei in una.asa si cu Domnul Dumnezeu in cele trei ipostaze. tatal, fiul care este unul nascut din tatal, si duhul sfant care de la tatal purcede.

| Umbra3 explică:

Wow mati indus in oroare mersi mult de raspunsurilaughing