| ateuNEGATIV a întrebat:

Credeti ca evolutia speciei noastre s-a reusit prin sex cu alte specii? astfel nu inteleg lucy stramoasa noastra cum s-a imperecheat? in prezent nu ne putem imperechea cu nici o specie cam ciudat dar asta e adevarul, lucy a dat nastere la 2 specii diferite? sunt de acord dar membrii acelei specii cu cine s-au imperecheat?

Răspuns Câştigător
| Woodenpints91 a răspuns:

De fapt ăsta este motivul pentru care scrie el aşa. A f**t prea mult gramatica...

46 răspunsuri:
| ateuNEGATIV explică (pentru Rapplex):

Nu ai dovezi si doar argumente filozofice asta nu-i stiinta si sti asta uite cei stiinta http://teoria-evolutionista.blogspot.com/p/metoda-stiintifica.html

| Rapplex a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Ok, dar as vrea sa vad argumentele stiintei pentru construirea piramidelor, nu ce scrie in manualul de istorie. Vreau sa vad cei mai buni ingineri si constructori ca reproduc o piramida la fel ca cele din Egipt, si atunci imi pot spune: "Da, acum au dovedit, deci e clar!".

Tu esti ateu nu? in cartea de istorie nu scrie asa ceva daca doresti putem cauta o explicatie prin documentarele de pe net ai tras o concluzie prea pripita alta data cauta in ambele tabere si cea care are dovezi observo iar cea fara dovezi o ignori mai sunt multe asemenea basme unele spun ca femeile au ramas gravide de extraterestri

| TychoB a răspuns (pentru Rapplex):

Daaa... pseudo stiinta. Dar te ascult pe tine. Spune-mi te rog ce chestii cu extraterestrii ai citit pe bloguri ca astia de la BBC sunt niste prosti.
...

About the author

Ian Shaw is Lecturer in Egyptian Archaeology at the University of Liverpool. He excavates regularly in Egypt, and his research interests include Egyptian urbanisation, ancient technology and the provenancing of ancient materials. From 1986 to 1990 he edited the ancient Egyptian section of the Macmillan Dictionary of Art. From 1990 to 1994, he undertook research into Egyptian quarrying and mining sites as a British Academy Research Fellow at New Hall, Cambridge. From 1994 to 1999 he was Lecturer in Egyptian Archaeology at the Institute of Archaeology, University College London. He is the author of Egyptian Warfare and Weapons (Shire Publications, 1992) and Exploring Ancient Egypt (Oxford University Press, 2003), co-author of the British Museum Dictionary of Ancient Egypt (British Museum Press, 1995), editor of The Oxford History of Ancient Egypt (Oxford University Press, 2000), and co-editor of Ancient Egyptian Materials and Technology (Cambridge University Press, 2000) and Blackwell's Dictionary of Archaeology (Basil Blackwell, 1999).

Ai pierdut esentialul. Tu vrei sa intelegi ca nu avem in prezent (9. 04. 2012) tehnologia necesara pentru a construi o piramida la fel ca cea a lui Keops? Eu vreau sa-l vad pe nenea ala ca ridica o piramida, nu un bloc de piatra, si atunci dovedeste intr-adevar ca asa au fost construite piramidele.Nu crede tot ce ti se arata pe net, sunt doar abureli, chiar daca sunt documentare difuzate de Nat.Geographic sau Discovery. Tine minte, daca esti sclavul stiintei si zici doar „Da, e adevarat!" nu te diferentiezi deloc de un crestin, doar prin nume. Eu sunt ateu, dar nu sunt prost.Nu agreez ideea unui zeu, dar asta nu inseamna ca sunt prost sa inghit tot ce da stiinta.Multe lucruri se fac in secret, fara ca macar sa-ti treaca prin cap.In 69 americanii au ajuns pe Luna, tu asta stii, dar cei care le-au dezvoltat tehnologia au fost oamenii de stiinta nazistiwinking. Nazistii au facut si OZN-uri functionale, dar era 1945 si fortele aliate invadau Germania, astfel nemaiavand cand sa le perfectioneze si au abandonat proiectul.Inca odata iti spun si sper sa intelegi: PIRAMIDELE NU SUNT CONSTRUITE DOAR DE OAMENI!

De ce nu crezi in dumnezeu?

| Rapplex a răspuns (pentru TychoB):

Egiptenii nu spun cum au construit piramidele, spun doar ca au fost ajutati de „Zeii Soarelui". Stii ca grecii antici au mentionat ca templul lui Zeus sau varful muntelui Olimp se ridica cateodata la cer facand zgomot? Stii, am ales sa gandesc eu pentru mine, nu altii.Cauta si formeazati propriile idei, nu asculta tot ce spun altii, oricat de credibili ar parea.

Nu spun da e adevarat din contra raspunsul meu e nu e multe ori niciodata nu am batut un lucru in cuie, dar daca nu exista dovezii prefer sa raman spetic nu sa afirm ceva fara sa am o baza nu ma intereseaza filozofia adu dovezi stiintifice

Contest existenta vreunui D-zeu deoarece acest concept nu poate avea sens, e total ilogic.

Tu crezi ca piramidele le-a facut omuleti verzi dar nu poti dovedi ca ateu sti ca cel care afirma trebuie sa si dovedeasca acest lucru, eu unu nu cred ca omuleti verzi au venit pe pamant simpla ratiune ma impinge sa nu cred ei au venit sa-si faca reclama sau ce? englezi cand au invadat america le-a facut piramide rational care a fost motivul de a strabate sute de ani lumina doar de face piramide? prin asta ce au demonstrat ca au mutat bolovani dintr-o parte in alta fi serios, tehnologia din prezent a inventato omuleti verzi?

Vrei dovezi? E de ajuns sa faci doar niste simple calcule matematice.Prima oara te uiti cate blocuri de piatra sunt, apoi te uiti la scrierile lasate de egpiteni sa vezi cat a durat construirea piramizii, apoi te uiti la ce interval de timp trebuiau sa puna pietrele.

0 ori 0 dovedeste existenta lui dumnezeu asa sa fie

1.Nu cred eu, egiptenii o zic.
2. Ce legatura au englezii cu piramidele?
3.Ca sa crezi intr-o posibila vizita a altor civilizatii pe Terra, studiaza religiile antice
4.In evolutie lipseste cel mai important lucru.Nu s-a descoperit legatura dintre primate si om, si nu stim ce a determinat evolutia speciei noastre. Fara aceasta explicatie, teoria evolutionista e nula.

Te-ai uitat prea mult la documentare de astea paranoice nu crede orice cerceteaza cauta o explicatie rationala

Am dat un exemplu de confruntare intre primitivi si evoluati tehnilogic,
sa descoperit fosila acea in fine crede ce vrei nu vreau sa te conving de nimic