Ce fabulezi tu se intampla in mod natural : soarele creste in dimensiunea fizica; iar apropierea de planetele din sistem genereaza contopirea si arderea acelor planete. ghinion de nesansa pentru specia umana. sper sa fii departe peste 8-12 miliarde de ani si sa nu iti prajesti palaria.
Sincer, nu vad de ce nu, insa nu va fi prea curand
programul spatial uman are peste jumatate de secol dar tot e la un nivel cam "amarat", iar problema e una foarte simpla: nu avem o solutie IEFTINA de iesit in spatiu (daca nu ma insel, in medie, fiecare kg ridicat in spatiu costa ceva de gen 30-40mii $) abia cand asta se v-a rezolva, o sa apara cu adevarat "posibilitatile"
Am priceput.Da, este o teorie, imi scapa acum exemplul, daca vrei intreaba-ma in particular, sa ma chinui sa-l caut.Se poate teoretic acest lucru, se pare ca de aceea este mare batalie pentru intoarcerea pe luna.Inca studiez si eu problema asta, nu-ti pot da date exacte, doar trimiteri, daca vrei.Luna ca astru are multe beneficii.Cateva sunt secrete,evident,cei care au trimis primii robotii,vor sa-si scoata banii inapoi cu profit, altele sunt declasificate, sunt la liber, in functie de timpul liber, le gasesti pe net.Se pare insa ca pe luna exista un ceva(momentan clasez aspectul la teoria consiratiilor) care face posibila alimentarea unui zbor perpetuum mobil in spatiu.Cu ce anume? Cu anumite roci selenare...Am date putine, nu intru in amanunte, daca vrei, te pot indruma de unde imi culeg informatiile.
Perpetuum mobil care necesită alimentare. Cred că am băut cam mult când dormeam... Au! mă ustură retina.
Da,am cam tras-o de par(exprimarea).