| Lizzu a întrebat:

Credeti in hipnoza, transa indusa?

42 răspunsuri:
| Lizzu explică (pentru Phoenixstar02):

Cred ca da.
Oricum voiam sa vad cam ce opinii are lumea despre hipnoza. Pentru ca se tot vorbeste de religie si ne stim opiniile despre religie, dar alte aspecte nu dezbatem.

Tembelizorul = spalare pe creier.

| Lizzu explică (pentru Alexsiatit):

Iti admir cunostintele.
Am invatat despre undele creierului din stare de veghe pana in stare latenta, stand by.
Dar nu stiu cum de o persoana poate intra in starea de stand by care este indusa ...chiar nu-mi pot da seama. Ei vorbesc si relateaza amintiri din trecutul indepartat, dar in acelasi timp nu sunt cu mintea in prezent ci doar in trecut. Iar cand se trezesc multi nu tin minte despre ce au vorbit.

Asta este marea intrebare! Cum sa fie posibil asa ceva?
Cred ca seamana cu o stare de meditatie profunda.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Lizzu):

Stiu ca se poate si fara hipnoza, dar nu se intampla cand vrei, cred ca era hipnoza pentru ca asta mi-am sugerat, autosugerat, chiar aveam nevoie de ohihna, ca ma culc tot tarziu, 1 si un pic e devreme de obicei, dar pentru trezit devreme e tarziu.
Hipnoza/autohipnoza e sugestie/autosugestie, in cazul autosugestiei, trebuie sa fie facuta inainte sa adormi. E prea grea partea cu golitul mintii, altfel nu functioneaza sugestia.

| WhatheWow a răspuns (pentru Lizzu):

Da, ai dreptate; poate fi și invers.

| Lizzu explică (pentru Mădă0611):

Da. Probabil ca este starea aceea ciudata intre vis si realitate.
Mi se mai intampla sa trec prin ea in timpul noptii din cine stie ce motive...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.

| Alexsiatit a răspuns (pentru Phoenixstar02):

multumesc pentru aprecier Oana.
Alesiatat

| Alexsiatit a răspuns (pentru Lizzu):

Ma bucura aprecierea ta LiZa si tocmai de-asta am sa-ti spun acum ca mintea umana, desi este inca o enigma, este incomensurabila! Daca am folosi doar 3-4% din capacitatea ei, am fi cu totii Romanul Nostru(semn cu ochiul)Albert Einstein! Dar poate vom discuta mai multe maine, fiindca acum este timpul sa-mi adun "jucariile" la serviciu si sa plec spre casa, cum fac de obicei.
Alexsiatat

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Nu ma prea pricep in domeniu insa din cate stiu eu mai exista si notiunea de Mentalism.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Mentalism
Arta de a te `juca` cu ideile si emotiile celui de langa tine.

-Numai bine.

| Lizzu explică (pentru Jυsтℓσяγ):

Da,am auzit despre mentalism, controlul mintii, dar trebuie sa fii prea influentabil si credul sa te poata subjuga in halul asta, cred eu.
Cred ca se impleteste cu hipnoza intr-un fel.

| trolololo a răspuns:

1. Hipnoza e reala. Orice cercetător îți poate confirma asta.
2. Poți fi hipnotizat doar dacă vrei asta.
3. Nu toți oamenii pot fi hipnotizați.
4. Hipnoza este o stare intermediară între starea de veghe și cea de somn, mai exact, stare prin care trecem în fiecare seară înainte de a adormi și care nu durează decât câteva clipe.
5. Daca ești hipnotizat, te poți trezi singur din starea hipnotica, nu îți pierzi controlul sau mai știu e ce alte prostii pe care le-ai văzut la televizor. Sa faci ca o găină sau sa omori pe cineva. Un om NU poate fi controlat prin hipnoza.
6. Prin hipnoza e mai ușor sa accesezi amintirile.

| Lizzu explică (pentru trolololo):

Inteligent raspuns, asa am mai auzit si eu...

Mersi happy

Întrebări similare