| celcestainsuspensie a întrebat:

Cum ati rasplati o persoana care tradeaza in folosul vostru, cautand in acelasi timp sa va devina apropiat?

16 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Plata pentru tradare si la revedere, prietenie niciodata, ma va trada si pe mine.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

E singura situaţie în care sunt o scârbă nerecunoscătoare happy.
Aşadar, din partea mea nu va primi altă răsplată decât eventuala răsplată materială la care ne înţeleseserăm... şi atât!
În rest, pentru mine ar fi doar un altul/o alta de care mă folosesc şi-atât.
Salut.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

As limita contactul cu persoana respectiva, poti sa rupi definitiv relatiile doar daca te ajuta contextul, daca nu...mai multa prudenta e suficienta.

| Maximus a răspuns:

Cine a tradat pe cineva s-a tradat anterior pe sine de nenumarate ori, cine se simte mereu agresat se confrunta cu propria agresiune, cine nu-si rezolva propriul autoritarism, propria dorinta de putere va avea parte de un sef sau partener de viata despot care-l va domina.
Cine demoralizeaza oamenii se autodemoralizeaza pe sine, iar faptul ca o persoana va tradeaza pe altcineva in folosul meu, ca sa-mi devina apropiat mie, nu va fi demn de lauda, deoarece daca o va face pentru mine, cu siguranta o va face si pentru altul, si ma va trada si pe mine in folosul altcuiva. Si in mod sigur acela nu va trada pe cineva degeaba, va avea el un scop. Quid pro quo!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| theorizer a răspuns:

Cat de apropiat, asa:
http://www.youtube.com/watch?v=1bAk4qDZU6I
imi place ca are sistem de recunoastere a link-urilor

| addyy a răspuns:

Asa face? Fain happy
Poate ca nu e nevoie de o rasplata materiala. Poti face si tu ceva de genul: tradezi in folosul sau, ii oferi privilegii de care nu dispune, il ajuti cu ceva, "ii pui o vorba buna " pentru ceva, ii oferi sfaturi. Daca vrea bunuri ...sa isi cumpere...sau da-i bani happy
Si ai grija cu apropierea asta, urmareste ceva la tine daca decurge la tradare, poate te ajunge randul sa iti traga si tie teapa tongue

| addyy a răspuns:

@Kronstadt :Am crezut ca e o experienta a ta. Ma gandeam ce "mafiot" esti de se dau oamenii pe langa tine laughing. Oricum, te-am avertizat la sfarsit.
Are dreptate anonimil, doar ca nici sa tradez nu prea imi place...fiecare cu ale lui...

| addyy a răspuns:

@Tamy: ai invata bine dar stii cum e: cum iti asterni asa te culciwinking
@anonimul:poate nu e drept dar macar nu e si lepra.
Cred ca e diferenta-sa fi o persoana cum zice Kronstadt e si lepra si nedreapta. Dar ca sa fi nedrept nu trebuie neaprat sa fi un trdator.

| addyy a răspuns:

Fi atent ca am zis cine e lepra.

| Dany20 a răspuns:

Eu nu as rasplati-o. De ce? Simplu. Persoana respectiva vrea sa se apropie de tine (deci are un scop). Cand va avea alt scop, ce te impiedica sa crezi ca nu te va trada si pe tine? E intrebare retorica, nu te impiedica nimic. A tradat odata, o va face din nou. Doar sa ai grija sa nu fi tu cel care o pateste.hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Iubesc tradarea dar urasc tradatorii"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce intelegi prin tradatul si folosul vostru, a trada nu s-ar mai numi tradare, poate nu are nici ea destula incredere si face cum simte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

După2000DeAni, dar cine e drept? nici tu nu esti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Addy, si cine e lepra?