anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca iubirea este una, un sentiment sublim perfect de ce fiecare o simte in felul lui? ce parere aveti?

16 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Fiecare in felul lui dar cred ca mai toti si toate in aceleasi parti ale organismului.

| DakotaRoyse a răspuns:

Depinde de: sex, experienţă, caracter, temperament, viziune şi părerea asupra acestui subiect.
Şi mai depinde şi de ce fel de iubire vorbim happy

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru DakotaRoyse):

Iubirea e una, iubire manifestata sufleteste fata cealalta persoana(iubita), sexul fiind ultima forma de apropiere si dovata de afectiune

| DakotaRoyse a răspuns (pentru AnnaSpiritualRavishment):

Vorbeam de gen (masculin/feminin), nu frecvenţa actelor sexuale.

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru DakotaRoyse):

Iubirea e una singura.raspunsul tau e pe baza subiectului?
deci toti vedeti asta subiectiv...dar obiectiv...

| alecx4music a răspuns (pentru AnnaSpiritualRavishment):

Ok. Obiectiv cred ca este vorba de receptorii din creier si tot ce se petrece acolo. Unii percep iubirea mai intens, altii mai slab + ca fiecare isi manifesta iubirea in felul sau.

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru alecx4music):

Obiectiv nu biologic.asa oricine poarte sa imi explice ce se petrece

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Ok.as vrea un raspuns totusi, lasa'i pe restul'

| Pământul a răspuns:

Gandeste-te ca iubirea e... o lamaie sa zicem. Are acelasi gust, indiferent ce ar spune oricine, dar gustul asta este perceput altfel de fiecare: poate lu' Ionel ii place cat-de-cat pe cand Maria nu vrea sa auda de ea, iar fructul preferat al lui Inocentiu este intocmai lamaia.

| alecx4music a răspuns:

Cred ca tine in mare parte de caracterul si educatia fiecaruia. De ex: X zice ca iubeste foarte mult pe y, cu toate astea o bate pe y si continua sa sustina ca o iubeste pe y. Trebuie sa ti cont ca pe langa iubire mai sunt si alte sentimente cum ar fi gelozie, ura, invidie, etc, care interfereaza cu iubirea in funtie de fiecare persoana in parte. Bafta!

Daca o bate aceea nu se poate numi iubire.mai degraba e monotonie...deja vrea altceva si o face sax de box pe tipa

| alecx4music a răspuns (pentru AnnaSpiritualRavishment):

Cunosc tipi care isi bat iubitele, si ele tot sunt inebunite dupa ei, si totusi el sustine ca o iubeste si tine foarte mult la ea. Sunt de aceeasi parere cu tine, da' asta e realitatea.

As bate unu din aia daca as avea ocazia l'as baga in spital.nu de alta dar mi'ar placea enorm sa vad cum sufera

| Takocska a răspuns:

Pentru ca fiecare om e diferit de celalalt in felul lui. Adica gandirea lui e diferita, corpul lui, culoarea lui si etc. Si asa si sentimentele legate una de cealalta e diferita. Cum ar fi daca toata lumea ar avea aceeasi sentiment ar fi un lucru rau monoton.

| Takocska a răspuns:

Deci daca crezi tu ca eu nu am iesit in evidenta in viata asta te inseli foarte rau. Nu crezi ca ce ai spus tu sunt cuvinte foarte grele si spuse gresithappy. sau am zis gresit tu esti perfect asemanator cu vecinu tau esti o clona de a lui sau care e faza?

| Takocska a răspuns:

Daca tu nu vezi iubirea in viata asta nu unseamna ca si altii trebuie sa vada cu ochii tai.