Mai baiete, cauta-ti ceva de munca, fa-ti un prieten, o iubita, ca prostiile care le scrii pe aici nu ajuta nimanui, la nimic.
Sunt student, am activitate. Am și prieteni. Cât despre iubită, nu mai simt atât de mult nevoia.
Ai pe naiba, daca chiar ai avea asa ceva nu ai sta sa scrii prostii pe TPU.
Ma indoiesc ca ai fi student pe undeva, la cum gandesti si scrii pe aici... nu te vad prea destupat la minte.
Multi care nu fac copii nu au motive ideologice pentru asta, ci pur și simplu au alte planuri de viata.
Da, sau nu pot, n-au bani ș.a.
"Cum au reușit ideile care au schimbat omenirea să se impună?"
In timp, si de multe ori, cu varsari de sange.
"Vreau să răspândesc antinatalismul"
Trebuie sa incepi cu tine, sa fii un exemplu de urmat.
Da-ti "undo" (CTRL+Z) la propria nastere.
Cel mai bun raspuns! Din nefericire, "oamenii" care au asemenea idei nu vor sa inceapa cu ei, dupa cum e vorba...
Mai bine ai tu grija de nepoti ca la cat aberezi aici ne-am saturat toti de ideile tale comuniste
Iata ca nu stii ce este comunismul si care erau ideile sale. "Decreteii" s-au nascut in comunism. Si nu din cauza ca voiau sa limiteze natalitatea.
Aoleu, filosoful satului și-a făcut temele pe Wikipedia și acum vrea să schimbe omenirea din România, capitala mondială a pătrunjelului și a șaormei cu de toate.
Cum s-au impus ideile mari? Simplu: cu sânge, foc, urlete, câțiva genii, câteva războaie și multă încăpățânare. Nu cu postări pe Facebook și nici cu „planul tău global" care sună ca un eseu ratat la dirigenție.
Parcă ești Georgescu... Ferească Dumnezo'!
Vrei să răspândești antinatalismul? Îți dau rețeta scurtă:
1) convinge oamenii că viața e nasoală (de parcă nu s-au prins singuri)
2) fă-l pe popă să zică în predică „nu mai faceți copii"
și 3) inventează o aplicație care să concureze cu Tinder dar să aibă doar butonul „Nu vreau".
Dar vezi tu, dragă virginule trist și disperat, dacă omenirea n-a ascultat-o nici pe maică-ta când îi spunea să-și pună fesul iarna, crezi că o să te asculte pe tine când declari război vieții însăși? Ai mai multe șanse să faci trending pe TikTok pe melodia aia „Călin Georgescu, numele-l rostim!`` decât să oprești instinctul biologic de reproducere.
Și fără să te superi, dar tu-ți dai seama, așa, cu mintea ta, ce ar însemna un protocol global de antinatalism?! Îți dai seama că dacă era acest plan activ de mai mulți ani, tu nu mai erai aici pe TPU ca să scrii imbecilitățile astea? Uite de aia România e crezută de toți fiind prostă și „gypsy filled".
Analizează puțin ideologia și legea chineză în vedere cu reproducerea și o să realizezi că alții ți-au luat-o înainte. În China era și necesară astfel de lege, dar la noi? Ai auzit vreodată de RATA NATALITĂȚII a României? Sau haide mai general - rata natalității a Europei, ai analizat-o? Te-ai uitat la sporul natural?
Nu, dar totuși emani rahat pe unde apuci... Ești Călinist, așa-i?
Așadar: succes cu planul tău de a transforma România în „buricul antinatalismului global". Istoria probabil o să te treacă la categoria „exemplu de cum NU se schimbă lumea".
De acord cu ce zici aici, insa nu stiu ca si CG sa fie antinatalist. Ba din contra, el ar sustine reproducerea, de aia ii spun astia "suveranist".
Mă refer strict la modul de gândire atunci când vine vorba de a promova un aspect, de a susține ceva...
Unii omuleți promovează anumite ideologii fără a se documenta mai întâi. Dacă aude un individ, cu o profundă strategie demagogică, că susține un plan complet idiot și nerealist, imediat se conformează el.
Asta se aplică și suveranităților țării noastre. Nici măcar titlul de "suveranist" nu se potrivește. Primul articol din constituție dovedește asta...
Doar am suferit foarte mult și am ajuns astfel să conștientizez niște lucruri pe care în mod normal nu le-aș fi conștientizat.
https://www.tpu.ro/......lui-acest/
Și asta este doar o parte din ce am pătimit.
Omul e psihopat!
Tu vrei sa lupti cu popii care spun "inmultiti-va"? La cat de cretina (cretina, nu crestina) e lumea, nu vei avea succes. Chiar daca lumea asta vede si singura ca resursele se termina si se duc razboaie pentru ele.
Salut! Nu-mi trebuie funda. vreau sa îți spun niste lucruri foarte clare. La 20 ani, plus minus, nu ai i gândire analitică atotcuprinzătoare. Nu tine de cat de bun ai fost la școală sau la ce facultate ești. Pur și simplu experiența de viață este infimă. Că ai fost rănit în dragoste, ai suferit etc, e parte din viața și toți trecem prin asta. Ai scris (in link-ul postat) că " ai omorât oameni cu gândul timp de 6 ani" că " încerci să modifici cu ajutorul gândului parcursul și sensul vieții" unora. Că ești sub tratament pentru depresie clinica. Eu nu am sa fiu răutăcios și să te marginalizez. Fiecare este cu bune și rele însă exista un standard mai mult sau mai puțin fix de conviețuire socială și reguli sociale.Tu, ieșind din acest tipar, logic că îți atragi dezaprobarea tuturor. Ideile tale sunt prea duse la extrem. Nu ajuta pe nimeni și mai mult, niciodată nu vei face nici tu nici unul care ar investi milioane de euro, ca țara asta sa fie leagănul ideilor antinatalitate. Nu este nici un curent ideologic nici o potențială creație politică. Am înțeles că nu ești mulțumit de tine și te simți cam singur. Sfatul meu cel mai bun este sa mergi regulat la ședințe de psihoterapie. Medicația nu te ajută dodv psihologic. Mulți trec prin asta și mulți trec peste asta. E important sa îți găsești un hobby care sa îți duc mulțumirea și împlinirea dorita (apuca-te de fotografie de exemplu) Cu timpul vor veni și prietenii, totul tine de deschiderea ta. Și tine minte, oamenii, fiind firi sociale sunt atrași de cei care sunt veseli, care zâmbesc, care emana energie pozitivă în jurul lor. Toți caută asta, pentru că toți vor o evadare din propriile drame. Bafta!
Vladu_Ciprian_1999 întreabă: