Mie una mi`e frica de "baieti" Adica mi`e frica sa ma indragostesc prea des, din simplul fapt ca mi`e teama sa nu fiu dezamagita.
Stii si tu cum sunt baietii din ziua de azi
Niste "Justin Bieber"
si atat!
"Cel mai rau lucru e sa fii uitat de persoana pe care nu o poti uita niciodata."
E un citat, cred ca mi se potriveste perfect. Sunt multe lucruri de care ma tem si care s'ar putea intampla... dar pentru mine asta e cea mai importanta.
Daca ai fi fost o fată respectabila, nu ai fi cunoscut toţi băietii.
De varcolaci,vampiri,laptopuri cu dinti, pisicozauri, copaci)) bine si in realitate cel mai urat mi sa nu se rada de mine...
Unul din versurile unei melodii cantata de Celine Dion spune "Mais moi, j'ai peur que de moi'' ( Dar mie mi-e teama doar de mine). Si cred ca aici ma identific si eu. Pentru ca suntem oameni si reactionam in mod neprevazator.
Imi e frica de un utilizator TPU cu username-ul "Needyourlove","se aseamana" destul de mult cu tine? Si acum vorbind serios:Mi-am dorit mereu sa pot da timpul inapoi si ma tem ca poate intr-o zi voi reusi.
Mi-e frica de neputinta, de boala sau varsta care mi-ar putea lua capacitatile mentale sau motorii.
blackrose7911 întreabă:
AliceBeautiful întreabă: