| GreatLife a întrebat:

Deja e deranjat. Cu totii ati auzit de Noua Dreapta, care, vezi Doamne, apara valorile traditionale. Ma refer la organizatia din Romania. Le apara tot pe langa, pentru ca nu fac decat sa arunce cu noroi in toti cei care nu sunt de acord cu ei. Daca va uitati pe site-ul lor, o sa gasiti doar articole care interzic aia, interzic ailalta, total adevarat proverbul "Cainele moare de drum lung si... de grija altuia". Am preferat sa pun... decat sa scriu, stiti voi ce trebuia.

Dar acum, pe langa tot ce se gaseste acolo, evident ei se iau si de comunitatea gay, ca vezi Doamne, n-au loc de noi. Bine, multi n-au loc, dar aici am vazut ceva total deanjant. Cum isi permit sa puna, drept imagine pentru campania anti-gay o pictograma care arata 2 barbati facand sex anal? Imaginea e taiata cu o dunga rosie.
Asta inseamna ca eu cu prietenul meu asta facem? Pai si unde sunt saruturile in parc, grija de zi cu zi, serviciul, imbratisarile, momentele cand ne uitam de exemplu la un film sau pur si simplu stam imbratisati pe pat? Ce, o relatie gay inseamna doar sex? Cat se inseala... Doar eu stiu cat tremur de emotie cand il vad.

Dar asta e ceea ce mass-media vrea sa scoata in evidenta. Scandalul. Partile frumoase nu sunt niciodata aratate.

Răspuns Câştigător
| harciog a răspuns:

Nu sint gay dar nici n-am nimica impotriva lor sau a lesbiencelor. Dumnezeu sa va inteleaga si tot el sa ne judece.

11 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Mai cunosc nişte cazuri de murit din grija altora, dar aceştia nu sunt păstrători de tradiţie ci din contra.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Lasa-i pe cei din Noua Dreapta in lumea lor. Nu au coeficientul de inteligenta sa inteleaga prea multe, sunt doar prosti si rai. Vreme de cateva luni am primit mesaje de amenintare de la ei (pe adresa de mail) fiindca intrasem intr-o polemica sustinand dreptul persoanelor gay de a iubi si a fi iubite. S-au potolit cand au terminat arsenalul (limitat ca si ei). Ce m-a uimit este ca in aceasta grupare au intrat niste persoane cu o limitare intelectuala la limita retardului. Vechea Dreapta (desi nu o admir) includea in special oameni inteligenti si cultivati. Acum din fericire, astfel de mesaje nu pot sa mai coaguleze decat o periferie a societatii, marginalizati din pricina propriei lor incapacitati de a se integra. De aceea iti zic, nu te impiedica nici o clipa de Noua Dreapta.

Răspuns utilizator avertizat
| Dumnezău a răspuns:

Ma,eu chiar daca sunt non-religios,ceea ce ar presupune,si un libertinism mai mare,alaturi de o toleranta mai mare,nu prea sunt de acord cu voi. Daca stati in casa,nu sunteti dornici de atentie mai ceva ca virgina de stromeleag,nu iesiti prea mult in evidenta,mai zic...Dar,daca se intampla ca in Amsterdam, eu zic sa fiti gazati.

La mine, sunt doua categorii de homosexuali:
1.Aia care stau cuminti,se tin de mana,au o relatie mai mult bazata pe intrajutorare,imbratisari,alea-alea, si care isi declara orientarea sexuala cu o oarecare retinere, adica le e cam frica sa nu fie considerati paria de societate.
2.Homosexualii de genul celor care se duc la Gay Parade in Amsterdam sau in alta clica de astea de homalai stralucitori,cand sunt cu sutele de mii pe strada,impopotonati cu zeci de mii de culori, transexuali, travestiti cu duiumul...Si ce ma enerveaza la animalele astea cel mai mult e ostentativitatea cu care isi arata orientarile,de parca ar vrea sa te faca si pe tine homosexual, si intr-un fel, cred ca factiunile astea ii si fac de rusine pe homosexualii care respecta niste dogme de bun-simt.Sa-mi zici tu daca am dreptate, ca eu nu sunt asa bun cunoscator al fenomenului.Sincer,pentru a doua categorie de homosexuali,as pregati bomba cu hidrogen,pentru ca sunt insuportabili,social,cat si moral.

Daca esti homosexual,nu trebuie sa o arati prin parade de genul ala,colorate, de parca a vomitat un curcubeu, parerea mea.Si mai e enervant la astia ca zic ca ei nu se afla in niste tipare restrictive ale societatii, de aia fac asta, sa arate ca nu ii restrictioneaza nimeni.Eu zic asa: FUCKING WRONG!

Mass-media e un mijloc perfect de intoxicare in zilele noastre,de aceea nici nu citesc stiri, nici nu ma uit la TV, ma bazez pe ce stiu si pe conceptille pe care mi le-am format individual.Nu sunt impotriva homosexualitatii,sunt impotriva homosexualitatii ostentative,facuta de parca ar tipa toti coloratii aia in gura mare: NOI SUNTEM SPECIALI,VREM TRATAMENT SPECIAL,SI SUNTEM UNICI, SI FRUMOSI, SI UNICORNI STRALUCITORI.Esti de alta orientare sexuala,OK,iti urez drum bun,si poate gasesti multi oameni care sa te inteleaga pe de-a intregul.

Si, apropo, Noua Dreapta e cu 5 clase peste orice alt partid din Romania.

| GreatLife explică (pentru Dumnezău):

Nu poti spune despre o categorie care reprezinta aproximativ 20% din populatia mondiala sa stea ascunsa in casa. Si daca ar fi vorba de 4 persoane pe tot globul, nu le poti impune asta. Fiecare e liber sa faca ce si unde vrea, atat timp cat nu afecteaza pe nimeni.
Dar mi se pare deplasat sa pui o asemenea imagine drept campanie doar pentru ca atrage. Daca punea doi baieti imbratisandu-se, nu ii baga nimeni in seama. Dar totusi, chiar asa?

| Dumnezău a răspuns (pentru GreatLife):

Nu am cerut sa stati ascunsi in casa,am sugerat ca unii dintre voi, al caror caz l-am prezentat, ar trebui sa nu mai fie asa al dracului si ostentativi.Si,in al doilea rand, sunteti vreo 9, 7%,din ce stiam eu.Da,fiecare este liber,dar pe mine ma afecteaza cand vad acele parade pline de personaje mult prea colorate,de parca ar face asta in ciuda heterosexualilor.

Sa iti dau un exemplu,ca sa ma intelegi mai concludent:

Ce consider eu homosexuali normali, care nu ma afecteaza, desi e ilogic sa te simti atras sexual de un barbat: http://www.google.ro/......tp?/imgres

Si ce consider eu ca fiind homosexuali ostentativi: http://www.google.ro/......tp?/imgres

Cred ca poti sesiza si singur diferenta.;)

O fi deplasat in opinia mea,dar nu poti nega ca exista multi homosexuali care practica sexul anal des.Dar asta e problema,generalizarea.Mie unul mi se pare scarbos sexul anal intre doi barbati,dar imbratisari si simple tandreturi mi se par imorale si ilogice,chiar daca nu sunt bisericos,ca sa bag faza cu ''Adam & Eve,not Adam & Steve''. Minoritatea o sa aiba mereu de suferit din campanii orientate impotriva lor,indiferent daca e etnica, religioasa, sau sociala.Eu te-as sfatui sa te obisnuiesti cu asta.Dar,totusi, ca tot mi se pare aiurea, ce mama dracului vezi/vedeti voi la un barbat nu pot sa imi dau seama.La lesbiene e mai usor cazul, ca majoritatea dintre ele sunt virgine prea urate si frustrate ca inca n-au avut parte de bat...

| GreatLife explică (pentru Dumnezău):

Sunt peste 20%, crede-ma! Si zic asta pentru ca sunt mult mai multi, dar mult mai multi cei care nu recunosc decat cei care recunosc ca sunt gay/les etc in fata sondajelor oficiale. Eu, ca si toti ceilalti prieteni ai mei(si nu sunt putini) pe care i-am intrebat au zis ca nu ar recunoaste daca ar veni cineva si i-ar intreba pe stradam pentru ca face un sondaj. Asa ca cifrele sunt evident, mult mai mici decat cele reale. Dar asta e irelevant pentru ca aici e vorba de fiecare persoana in parte, nu de multime. Daca luam multimea, e vorba de persoane din jurul tau la care nici nu te astepti. Ti-o spun din experienta de ani si ani. Eu, gay, descopar asta despre persoane pe care le cunosc de ani intregi si nu mi-am dat seama. Asa ca n-are rost sa mai vorbim pe tema asta.
Pe de alta parte, referitor la pozele pe care le-ai pus mai sus, e vident ca cei din a doua poza, care arata de parca sunt la circ sunt ostentativi. Dar, si in lumea gay, ca si in cea hetero si ca oriunde, exista si oameni culti, si oameni... mai putin culti (ca sa nu jignesc). Pe mine n-o sa ma vezi imbracat ca un papagal, cu pene si mai stiu eu ce pe mine ca sa atrag atentia. Nu sunt de acord cu chestia asta asa ca nu e treaba mea. Nu fac parte din acea categorie. Dar daca e totusi sa fim corecti, vezi destui hetero care fac asta, care se dau in spectacol pe strazi in cele mai ciudate modalitati, dar nu ies asa in evidenta pentru ca nu fac asta odata pe an intr-o parada, ci aproape in fiecare zi. Totusi, sa fim corecti. Dar asta nu inseamna ca aprob parada aia. Pentru ca a fi gay nu inseamna a te imbraca in pene si in fusta.
E vorba de sentimente. Pentru ca astea sunt cele care conteaza cu adevarat. Daca citesti descrierea din intrebarea mea, o sa vezi ca vorbeam de momente romantice. Dar ca orice cuplu, exista si sex. Si nu e deloc scarbos. Crede-ma. Nici imoral, nici ilegal. Fiecare face ce ii place. Dar nu o sa iti explic cum e sexul, pentru ca n-are rost. Nu e problema importanta. Asta tine de intimitatea perechii.

| shadovv a răspuns:

Copii, cititi, auziti, filtrati si invatati!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Get a woman, dude! Acolo sunt partile frumoase.
Daca homosexualismul ar fi stat la baza inmultirii noastre ca specie, marele guvernator i-ar fi creat la inceput pe Ion si Vasile, iar nu pe Adam si Evawinking

| GreatLife explică (pentru anonim_4396):

Nu are rost sa discutam despre asta, am ajunge iar in polemica si nu vreau. Subiectul discutiei e altul. Iti zic doar un lucru: la fel cum normalul e starea de bine definita de fiecare pentru el insusi, asa si frumusetea. Nimeni, dar nimeni, nu poate hotari in locul meu ce e corect, moral, si frumos pentru mine.

| JelliReloaded a răspuns:

Mass-media face tot ce e posibil pentru a ne manipula. Partile urate socheaza si atrag. Daca ar arata adevaratele valori, prostimea nu ar mai fi atrasa.
Faza cu imaginea cu conotatii sexuale... pai da, ce poate fi mai socant decat ceva considerat nefiresc, o anormalitate generala? Trebuie sa te hlizesti, ca vai, ce chestie, ala il penetreaza anal pe celalalt. Si, cum sloganul ''just do it!'' este un reper pe care mass-media ni-l impune mai mascat sau mai putin.

Si mie personal mi se pare o porcarie treaba asta. De ce s-ar apara valorile traditionale? Am evoluat, oameni buni! Lasati traditia la o parte si inaintati!
Cat despre homosexuali, atat timp cat nu ne impun nimic, nu am nimic cu ei. Dar sunt unii care impun, prin acele parade gay, oameni care adora sa se victimizeze. Alora le-as smulge plamanii si i-as folosi pe post de burete.
Dar ceilalti, care nu deranjeaza cu nimic si se iubesc in intimitate, ii putem lasa in pace.