El nu e cel mai mare expert in creatie... e singurul expert in creatie deoarece nimic nu ar exista daca El nu ar crea acel lucru...si din moment ce viata ne-a dat-o Dumnezeu, tot El ne-a si ajutat sa evoluam
Iar ajungem la discutia asta, cu evolutia, creatia, luarea literare sau neliterara a Genesei.Stii parerea mea:not evolution.Nu mai are rost sa mai te contrazic in vreun fel.
Va mai trece foarte mult timp pana vom intelege pe ce lume traim... Evolutia e acolo la orizont si suntem potential capabili de asta doar ca nu suntem la nivelul intelectual necesar pentru asta inca.Sa nu uitam niciodata marele X adica ceea ce nu stim inca.Suntem atat de sofisticati ca nu ne cunoastem propriile fiinte nici fizic nici psihic deci cum ai vrea sa avem o privire de ansamblu fara toate datele? Eu cred ca daca ar fi sa ne referim doar la oameni, sta in informatia noastra genetica si cheia evolutiei doar ca nu stim inca sau mai exact nu avem putinta sa o accesam. Ceea ce numim astazi miracole sunt niste mici"spasme involuntare"ale organismului uman. Poti spune ok"dar asta inseamna ca doar descoperim cum sa ne capacitam posibilitatile nu evoluam"dar tot la fel este posibil ca intreg universul sa evolueze o data cu noi fara macar sa ne dam seama de tiparele sau parametrii reali a ceea ce inseamna evolutie. O fi timpul elastic dar mintea umana este inca foarte rigida...
PS-posibil sa bat campii dar macar o fac cu gratie