| Anonimzece a întrebat:

Heii, am o intrebare, voi credeti in premoniti? mi e uneori mi se intampla sa stiu exact ce se intampla in viitor, cu totusi ca mi se intampla rar se adeveresc, o data un prieten mi-a pus o intrebare, si inainte sa deschida gura ca sa puna intrebarea eu deja i am raspuns, si m-a intrebat de unde stiu ce voiam sa spun, si pur si simplu am ridicat din umeri si am plecat, si tot felul de chestii din astea...

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu tine de premonitii..Se pot forma corespondente telepatice fara sa vrei pur si simplu sau este o intamplare. Nimeni nu stie viitorul apropo.

| frostxtq a răspuns:

Sunt doar coincidente, nu exista oameni cu puteri supranaturale, capacitati extraordinare si premonitii. In cel mai bun caz exista doar capacitatea de a comunica telepatic cu persoanele foarte apropiate.

| Vararu_Andy_1979 a răspuns:

Si mie mi se mai intampla sa zic ca o sa mi se intample ceva si mai tarziu(cateva ore, o zi, doua sau mai multe)se adevereste.

| Mihai9820 a răspuns:

Probabil ca exista, insa gandeste-te la urmatorul exemplu:
Daca de 9 ori cazi si a 10 oara iti rupi mana, o sa iti amintesti doar partea cu mana, nu si ca ai mai cazut de 9 ori inainte. La fel e si cu ce ai spus tu, daca din 10 alarme false 1 se adevereste nu o sa te mai gandesti la cele care nu s-au adeverit iar in mintea ta ramane doar partea in care ai avut dreptate.
Cu bine!