| Petrovic a întrebat:

În ce program aș putea face cercetări? Vreau un program în care să pot să scriu ceea ce descopăr în urma cercetărilor.

13 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

In word.
Iar daca vei folosi si grafice, atunci excel.
Iar ca sa prezinti altora descoperirile tale, folosesti power point.

| Petrovic explică (pentru anonimg):

Dar un program care le cuprinde pe toate nu există?

| RAY a răspuns (pentru Petrovic):

Eu personal as tine un jurnal sau un blog online, zi-mi ce cercetarii faci?

| Petrovic explică (pentru RAY):

Fac cercetări în domeniul Geografiei.

Fain, as vrea sa te citesc, creaza un blog si scrie acolo, daca ai putea as vrea sa cercetezi geografia germaniei

Deocamdată mă ocup de Emisfera Nordică.

| anonimg a răspuns (pentru Petrovic):

Nu am auzit.
Dar in principiu poti folosi word -daca ai de scris mai mult si nu folosesti prea mult graficele. Pentru ca si in word poti folosi anumite desene. Sau chiar poti introduce in word graficele facute in excel (intr-o forma diferita -adica nu le poti modifica).
Poti face si tabeluri in word.
Mai asteapta pareri; cu siguranta or sa mai apara.

Fain,norvergia?

În general de Europa, SUA, Canada, Rusia, Japonia, China și țările din Uniunea Sovietică.

| Mclaren12 a răspuns (pentru Petrovic):

Poti face grafice si in Word, de asemenea poti insera si imagini, simboluri, functii etc. Trebuie doar sa stii cum se folosesc.

| relian a răspuns:

Scrii pe foaie, pe hartie, rezultatele unor cercetari nu stai cu calculatoru sa notezi ce faci laughing in sf poate ne spui si noua ce anume cercetezi, macar spune un lucru ce ai descoperit.Aia era problema cea mai mare nu stii unde sa iti notezi marile deccoperiri ale secolului laughing

| Petrovic explică (pentru relian):

Nu fac descoperiri pentru alții. Cercetez pentru mine.

| relian a răspuns (pentru Petrovic):

E bine si asa, deci cumperi un caiet si notezi acolo pe hartie ceea ce observi, e cel mai bine si mai indicat.Asa fac toti aia care cerceteaza ceva, nu pun pe tablete pe calc.Pun si dara au prima data notat pe hartie, acolo ai siguranta ca nu se pierde nimic.