Nefiind in stare de a "simti"ceva unii pentru altii sau descoperindu-si incompatibilitatea unora cu altora oameii o mai dau si in motive ieftine de tot rahatul.
Pai aceste conceptii se bazeaza pe principiile majoritatii ambelor sexe.
referitor la conceptia barbatilor, ei zic acest lucru, pentru ca nu au intalnit decat pitipoance si alte specimene materialiste, care cauta siguranta financiara, fara sa puna suflet in relatia cu barbatul respectiv.
acelasi lucru pot spune si in cazul femeilor, au intalnit numai "badarani", cu bani, crezand ca pot avea orice femeie.
deci, in ambele cazuri, depinde cu cine te incurci intr-o relatie.
sunt destule femei pe lumea asta, independente financiar, sau care pur si simplu nu suporta sa fie intretinute, e vb de orgoliu aici, de respect de sine si nu numai.
si sunt destui barbati cu capul pe umeri, maturi, responsabili, si cu alte trasaturi opuse celor mentionate in acea conceptie.
vorba aia, cum iti asterni asa dormi, de aici trebuie sa ai grija cu cine alegi sa ai o relatie sentimentala.
E simplu, si femeile si barbatii judeca celalalt sex dupa propriile opinii.
Barbatii care cred asta despre femei o au ajuns la concluzia asta deoarece lor genul ala de femeii ii atrag, se vede de la o posta daca o femeie este genul care umbla dupa bani sau nu prin simplu fapt ca este superficiala si ca se lasa cumparata.
Aceiasi chestie se aplica si la femei, ele sunt atrase de badarani si dupa aia tot ele se plang.
Nu e adevarat ca toate femeile umbla dupa bani si nici ca toti barbatii sunt badarani.
Exista si femei care chiar fac asa, dar sunt satula de discriminari.Multi dintre ei sunt foarte jos, mult sub femei.
http://vampire-diaries-fan.blogspot.com/
Asta cred doar misoginii. Cauta si tu in Dex online si vei vedea ca oamenii astia nu au avut o viata amoroasa prea placuta si critica tot sexul opus dupa 2-3 exemplare rare... Naspa...
Adevarul e ca voi fetele nu prea intelegeti baietii.adica daca la scoala nu esti mai dur cu ceilalti baieti te vor calca in picioare si de aici vine ideea voastra ca suntem badarani.dar daca vei cunoaste un baiat care la scoala este mai rau cu ceilalti baieti si mai bun cu celelalte fete acesta nu este un badaran.asculta ce zic
Hmm...O sa comentez pe intamplari auzite de la cativa prieteni, atat de sex masculin cat si de sex feminin.
Chiar vara trecuta am vorbit cu un amic despre relatia lui curenta, si am avut surpriza ca el sa imi spuna ca prefera femeile un pic mai urate pentru ca cele frumoase sunt prea dupa bani... Eu una nu am prea stiut la acel moment ce sa comentez, insa trebuie sa recunosc ca m-a luat prin surprindere atitudinea lui pentru ca pana la urma eu cunosc fete frumoase dar timide si care nu ar cere la altul bani...De asemenea, tot acel baiat mi-a zis ca acesta idee o are dupa ce fost cu mai multe fete care erau prea cheltuitoare.
Probabil ca asa se intampla si in cazul femeilor care ii considera pe barbati niste badarani. Probabil ca tot auzind de la proprii nostri prieteni esecul ce se petrece in relatiile lor, le luam inconstient apararea zicand ca cel de sex opus este intr-un anumit fel.
Lol... Desi mereu cred ca v-a exista un conflict intre cele doua sexe, va exista de asemenea si atractia
aFurisit întreabă:
SmirnovIvan2010 întreabă: