| FashionCellia a întrebat:

Poate sa-mi spuna si mie cineva ce este in zona 51?
P. S. Nu vreau sa fie luate informatiile de pe wikipedia...si Fundita!:d

Răspuns Câştigător
| Antonio_3354 a răspuns:

Area 51 este o baza militara americana care se ocupa cu diferite lucruri in special cu extraterestrii.Marog nu multi stiu ce este acolo deoarece este strict secreta iar cei care lucreaza in acea baza nu vorbesc.=) M-am uitat la diferite documentare si intr-un dintre ele am vazut niste imagini in care examinau un extraterestru acum nu stiu cat de adevarate sunt dar marogthinking Poti afla multe alte lucruri despre AREA 51 cautand pe googlehappynu neaparat wikipedia.Bafta!

9 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Eu cred ca zona 51 este un mare bluff, o mare pacaleala prin care guvernul american incearca sa-i induca in eroare pe toti cei ce viseaza la tot felul de aiureli deturnandu-i de la realitate. Probabil exista o baza militara iesita din uz datorita locatiei si a interesului startegic fara importanta si atunci se foloseste in interes manipulativ crescandu-i astfel valoarea politico-militara.

| petruclaudiu78 a răspuns:

Infraverde, daca nu stii, de ce dezinformezi lumea (de pe TPU)?
Nu e vorba de acadele, ci de gogosi cu gem de zmeura.
@FashionCellia, tu chiar crezi ca pe TPU si-a facut cont vreo "cartita" care in tinerete a sapat prin arhivele secrete americane? Ori poate femeia care facea curatenie in zona respectiva (in tura de noapte) si acum, fiind la pensie si plictisindu-se, povesteste pe TPU?
P.S. Daca vrei pareri si supozitii (mai mult nu, pentru ca adevarul e bine ascuns, inclusiv sub un val de dezinformari ), e plin internetul de asa ceva, ba chiar exista si carti, scrise de oameni mai mult sau mai putin documentati.

| Malphas a răspuns:

Acadele.

| Swifthammer a răspuns:

Dupa parerea mea Area 51 este studioul unde NASA a falsificat aselenizarea lunii. Sunt dovezi concrete in privinta asta. Oamenii nu au ajuns pe luna, ci a fost lansata o racheta ca sa se vada cum paraseste planeta, si aceasta a incojurat pamantul 8 zile, timp in care a fost rulat videoclipul filmat in Area 51 pe canalele americane si poate si in alte state.

| DBlack a răspuns:

Cred ca deja ti-au raspuns ceilalti membri. eu pot spune doar atat. zona 51 este zona unde nu-i recomand nici unui om normal sa intre, pentru ca sigur o sa moara de nebunie

| Intruder19 a răspuns:

Area 51 este o zona unde tin americanii secrete de stat, se zvoneste ca tin extraterestrii si fac experimente pe ei.Mai multe informatii gasesti pe google.

Răspuns utilizator avertizat
| Andrei_4408 a răspuns:

Zona 51 este de fapt o zona securizata a armatei americane!

| screwgravity a răspuns:

Raspunsul cred ca il sti sau l-ai primit, eu vreau sa zic altceva, wikipedia nu este o sursa de informare, este o piata publica de dezbatere, agora greasca a vremurilor noastre, un loc de unde incepi sa cauti referinte si surse de informare, o pagina pe wikipedia nu e un final al unei cautari, e inceputul cautarii.