Sa imblinzim prostia, limitati de propriile prejudecati ...he, e mare lucru. E ca si cum am vrea sa cucerim spatiul cu bicicleta, aratind cit de ecologisti sintem sau sa numaram stelele folosind Abacul.
Vorbe mari; dar pina la urma de ce s-o imblinzim, sa ajunga "animal de companie" pentru fiecare dintre noi? Mai bine o lasam asa, salbatica si pura, ca atunci cind o intalnim sa ne ferim de ea si nu s-o adoptam rataciti intr-un moment de compatimire.
Câte minţi luminate pe aici...
Prostia face parte din noi, în doze mai mari sau mai mici. Degeaba încercăm să ne lepădăm de ea, arătând cu degetul în altă parte.
Ce ar fi să vedem şi defectele proprii, nu doar ale celorlalţi?
http://i.imgur.com/FrP3T.jpg
Parcă voiai o eradicare completă.
Sau ai impresia că în tine zace doar inteligenţa?
Ce-mi place că toţi care au răspuns la întrebarea asta, vorbesc despre proşti şi prostie ca fiind un cerc la care ei privesc de la distanţă căutând soluţii, automat ei nefăcând parte din cercul acela al prostiei.
Jalnicilor...
De ce iti pierzi btimpul aici, in loc sa citesti niste carti illuministe? Presupun ca nu prea ai cu cine sa stai de vorba la o bere...
Nu putem îmblânzii prostia pentru că atunci când vei crede că ai îmblânzit-o se va naște acel prost care îți va da calculele peste cap...
Din păcate, NU, nu putem ''îmblânzi'' prostia, indiferent cât de mult am încerca.
Parerea mea ar fi sa îi punem în camp deschis si sa îi executam.
Aşa ar fi o ţară mai frumoasă.