| wtxwhdxifdjebdd a întrebat:

Salut.Daca intru in subconstient,pot rezolva orice problema de natura psihica?(fobii,traume, s.a.). Frici irationale.Care sunt puternice doar in mintea noastra.

Din cate am inteles, meditatia este cea mai eficienta metoda ca sa intri in suboncstient.De ce?

Frecventele creierului sunt:
Gama(25-30 Hz) - cand esti panicat, stresat.
Beta(15-25 Hz) - frecventa normala a creierului pe care o avem pe intreaga durata a zilei,agitati mereu, nu avem chef sa stam in loc s.a.laughing
Alfa(10-15 Hz) - despre care oamenii de stiinta afirma ca poate rezolva orice problema psihica
Thetha(5-10 Hz) - cel mai profund nivel.
Delta(0-5 Hz) - somnul profund.

In general,starea Alfa apare, cand aproape adormi.Meditatia,inseamna sa stai nemiscat, sa eviti toate gandurile.Sa nu te gandesti la nimic.Lucru,care fireste ca te adoarme.Doar ca trebuie sa fii si treaz cand meditezi.laughing

Credeti ca e buna meditatia pentru a scapa de anumite frici? Daca da, cat trebuie sa meditez? Daca as sta 3 ore permanent, s-ar rezolva totul? Cum imi pot influenta subconstientul? Voi cum procedati?

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Alea de mai sus sunt dovedit stiintific si la noi toti e exact la fel?
referitor la intrebare da meditatia e buna, eu recomand hipnoza

| doctorandus a răspuns:

Expresia "intrare in subconstient" e lipsita de sens.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,daca esti capabil sa intri in transa (adica atunci cand creierul e intr-o freceventa alfa), creierul devine sugestibil, asfel il pot sugestiona.
Deoarece subconstientul nu cunoaste timpul viitor afirmatiile cheie pentru sugestie trebuie facute totdeuna la timpul prezent.
De exemplu afirmatia "nu imi va mai fi friga de zbor", e gresit deoarece creierul accepta doar instructiuni imediat asfel ca afirmatia va fi de genul asta " nu imi mai este frica sa zbor acum". O alta cale ca sa rezovi o fobie e te confrunti cu ea. Eu propun ca sa discutii optiunile in prealabil impreuna cu un psiholog.

| TipaS a răspuns:

Hmmm? Am şi eu nişte probleme la fel ca ale tale. După opinia mea zic, că un pshiolog ar fi o variantă bună, şi m-am gândit să încerc. Meditaţiile sunt o variantă bună şi la mine s-a mai rezolvat happy

Întrebări similare