Păi ăla e semnul fiarei, din păcate
Și va veni.
Și nu cipul în sine e problema, ci faptul că ne va controla. Noi vom fi niște numere și coduri. Asta e de fapt problema. Bine la Biblie spune clar că cine acceptă acest semn, nu se va mântui, acolo nu mă pronunț că nu știu ce va fi, dacă e chiar așa sau ba. Însă știu sigur că atunci când ciparea va veni, cipul acela va fi conectat la un server care ne va urmări toți pașii.
Acum fiți sinceri cu toții, ați suporta să știți că atunci când mergeți la baie pentru nevoi fiziologice cineva are acces la acest aspect. Să vadă acest lucru? Și ăsta ar fi cel mai penibil, dar și trecător lucru.
Dar să mergeți zilnic pe drum și să știți că nimeni nu e în capul vostru și nu știe ce gândiți e cel mai intim lucru. Să fim serioși, extroverți sau introverți, doar mintea noastră era unica impenetrabilă și sufletul. Nimeni nu știa cu adevărat ce e acolo. Uneori nici noi nu știm exact dar e sanctuarul nostru privat și intim pe care nu-l putea sparge nimeni.
O dată ce ceva microscopic și ce poate fi accesat online sau de altcineva decât noi va intra în sistemul nostru, nimic nu va mai fi intim și personal.
Deci v-ar fi confortabil, dragi umani?
Am putea lua in considerare ca visul tau este un crez dintr-o informatie cum ca din cauza acelui comandant o sa intram intr-un razboi sau ceva, nu lua in serios visul.
Incep sa apara regimele totalitare. Cainii care controleaza lumea si-au pierdut rabdarea si vor isi impuna Legea.
Zeita Temis ii plateste foarte mult pe atei. Cand 75 % din atei sunt racolati de zeita Temis. Nietzsche spune ca atunci cand Temis ajunge la putere si stat, se pierde libertatea. Toate ateistele sunt racolate de stat. De ceea au muierile putere, pentru ca sunt racolate de batrani, nu ca ar avea ele o natura puternica.
Facem ceva pe regimul, legea si cainii lor. Toata morala si legea cad atunci cand cainii sunt la putere. Dumnezeu este mai mare decat Legea. Stiai ca cartea cantarea cantarilor este naratata de Dumnezeu cu multa pasiune si ardoare? Acolo Dumnezeu si-a lasat la o parte Legea si Morala si traia extazul. Este imposibil sa narezi ceva si sa nu ti se nasca pasiunile.
Semnifică viitorul. Ceea ce va veni.
Acum de ce ai visat tu asta, e întrebarea ta, la care tu singur trebuie să găsești răspuns.
Poate Dumnezeu vrea să te reîntorci la credință.
Asta cu Netanyahu și nume pe care le vezi zlinic la TV le-a asociat mintea ta, poate și pe un fond de stres. Și da, nu zic acum că nu poate fi de fapt un vis pe care-l ai, bombardat fiind prea mult de știri cu și despre război.
Însă cert este, că oricare ar fi motivul visului, stresul și mintea ta sau un semn divin, tot cert este că asta semnifică. Un ultim avertisment înainte de final. Să te mântuiești.
Cât de biserica și seceră, e clar, că cei cu darul vederii au spus, clar și răspicat, că musulmanii (care, dacă nu mă înșel, au ca steag semiluna, deci areformă
deseceră) vor veni și vor intra în bisericile creștine ca să convingă omul să se lepede de Iisus și credință. Aici se vor duce niște războaie, chiar înainte de a se instaura Antihristul. Ăsta ar fi abia începutul, în care musulmanii se vor ridica și vor tăia și secera niște capete pentru credința creștină. Apoi, după această perioadă, seva instaura și Antihristul, în care deja nu va mai exista, o perioadă vărsare de sânge ci evident doar supunerea totală (vrei să fii cu noi, te cipezi și ai acces la tot, nu vrei să fii cu noi, pleci în munți și în pustiu, asta tot pentru o perioadă și nu te cipezi). Apoi inevitabil va fi sfârșitul lumii, când și cei cipați vor vedea semnele de care au vociferat chipurile "nebunii" din aceste vremuri.
Deci eu zic că e destul de grăitor visul tău, pentru o chemare și trezire spirituală și la viață. La viața veșnică vreau să zic.
Faza cu cipurile imi aduce aminte de Apocalipsa, capitolul 13 unde se vorbeste de "semnul fiarei".